Следва

Джаз край морето с поредното издание на Jazz Time в началото на август

Деми Мур и Брус Уилис стават баба и дядо. Може би?

Дъщерите на Брус и Деми, Румър и Скаут, са известни с това, че често провокират медиите и привличат обществено внимание към себе си...

People of art преди 9 години

Само преди дни 20-годишната Талула Уилис пусна снимка в социалната мрежа, на която показва гордо бременното си коремче. Под кадъра щерката на Деми и Брус Уилис написа „Развълнувана да срещна моя нов малък приятел. Щастлива съм…нов живот…ново начало…бебе на борда”.

И тъкмо всички да се зарадваме... наследничката на известните актьори качи следваща снимка, на която е напълнина устата си с храна. И спекулациите относно достоверността на първия кадър тръгнаха веднага.

Последователите на Талула в Instagram предположиха, че тя сигурно се шегува със снимките си и просто се е надула след ядене.

Дъщерите на Брус и Деми, Румър и Скаут, са известни с това, че често провокират медиите и привличат обществено внимание към себе си. Затова и мнозина не повярваха, че Талула е бременна. Очаква се говорителят на дамата скоро да коментира постъпката ѝ.

 

Не е ясно и с кого 20-годишната моделка излиза в момента, който би бил евентуален татко на потенциалното бебе. През 2013 г. Талула се виждаше с Лукас Версети.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра