Следва

Малкият крадец на стил

Комбинезон 36 - Лятно, широкополо, раирано, лежерно

Тук може и да плуваме в дъждовни локви, но на крайбрежието всичко е слънце и...

All fashion преди 9 години

Тук може и да плуваме в дъждовни локви, но на крайбрежието всичко е слънце и вълнички, лимонадите са на всяка крачка, а банските, за всеобща радост, са превключили на режим 24/7.

И докато чакаме своя ред за едноседмично блаженство с морски привкус, изготвяме бърз и импровизиран аутфит, който да ни заведе на разходка по залез слънце, или пък да акомпанира следобедното ни питие на плажния бар.

За целта сръчно омотаваме дълго парео в ярък цвят ( в случая с изкусителни тюркоазени нюанси ) и то с лекота влиза в ролята на топ или горнище на бански.

Обуваме комфортни и супер тренди раирани панталони, една идея по-широки за фънки boyish ефект. Добавяме и ориенталска и женствена нотка с неочакваната асистенция на късо дантелено бюстие, обърнато с главата надолу и позиционирано на линията на ханша. Завършваме чудатата ни визия със задължителните летни аксесоари - широкополата сламена шапка и овалните слънчеви очила, придружени от винтидж компанията на винения кожен клъч и ръчното колие от макари, шантав, но супер очарователен акцент, от който не пропускаме да се възползваме.



Все пак във въображаемата ни морската утопия можем да си позволим всичко, което се роди в жадуващата ни за слънце и забавление душа. А защо не и в реалността?



Симпатичен едро раиран панталон - 25 лв. viewsofia.com
Секси топ Vero Moda - 12 лв. viewsofia.com
Бижу, архив на стилиста
Широкопола шапка, архив на стилиста
Тюркоазен шал, архив на стилиста
Дамска чанта, архив на стилиста
 

More from View Sofia

More All fashion