Следва

Стил урок на седмицата: Малка черна рокля посред бял ден

Кой как избра да се рекламира: Кейт Мос за седми път за Стела Маккартни

Новата рекламна кампания на Stella McCartney е в буквалния...

All fashion преди 9 години

Новата рекламна кампания на Stella McCartney е в буквалния смисъл звездна: жълти звездички светят по обувки и чанти, но в центъра на вниманието остава главната звезда - супермоделът Кейт Мос.

Последната рекламна кампания на Stella McCartney с участието на Кейт излезе на бял свят през лятото на 2009 година. И днес, пет години по-късно, моделът се връща на почетното място във вече седмата си сесия за бранда. Мислим, личи си, че снимките са на вече твърдо разпознаваемите Мерт Алас и Маркус Пигот, стилист пък е самата Стела Маккартни.

Акцентът в кампанията е върху новата чанта Cavendish, обсипана с жълти, като анимирани, звезди. Адски красива, без никакво съмнение, точно като великолепната Кейт, по-хубава отвсякога на своите 40!





More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.