Следва

Дизайн за вдъхновение: Тухли в стената

Air France триумфира с две отличия за най-добър салон и ресторант Първа класа на престижните награди Skytrax

На 15 юли, в Лондон, Air France получи най-високото признание за...

All About Life преди 9 години

На 15 юли, в Лондон, Air France получи най-високото признание за изключителното качество на предлаганите услуги – награда за най-добър салон Първа класа - La Première. Също така ресторантът в салона La Première спечели отличие за най-добър в света, благодарение на изключителните кулинарни предложения, които поднася на своите пътници. Отличията бяха връчени по време на престижната церемония на международните награди Skytrax, които всяка година подреждат най-добрите в бранша на авиопревозвачите.

'Изключително съм доволен, че спечелихме тези награди, защото това е истинско признание за всички усилия, които нашият екип полага ежедневно, за да можем да дадем на клиентите ни само най-доброто, поставяйки нови стандарти в преживяването, наречено Първа класа“, сподели изпълнителният директор на Air France Фредерик Гаже.

Пътуващите в La Premièrе могат да се насладят на всички удобства, които предлага салонът на летище Шарл де Гол. Веднага щом пристигнат на летището, пътниците биват посрещнати от екипа на Air France и съпроводени до салона. Салонът La Première предлага повече от 1000 m², в които пътниците могат да се нахранят, да се отпуснат, да работят или да си починат. Той разполага със специална зона, в която се предлагат спа и уелнес процедури за пълно спокойствие на духа и тялото. В библиотеката могат да се открият вестници и списания от всички краища на света, както и разнообразни книги. Менюто на ресторанта, както и изисканият списък с вина, са изготвени от най-добрите френски шеф-готвачи и сомелиери. Салонът разполага и с бар, в който пътуващите в Първа класа могат да се насладят на селекция от подбрани напитки и коктейли.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 8 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 8 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.