Следва

Searching Ebay - 25 Пъстри летни чанти

Жизел Бюндхен без грим в новата рекламна кампания на Соня Рикел

Виждали сме как Жизел се превъплащава по страниците на лъскавите списания, така че е много възможно вече да сме забравили как точно изглежда...

All fashion преди 9 години

Виждали сме как Жизел Бюндхен влиза в различни роли и провокира с външния си вид от лъскави списания и реклами, но, истината е, че значително по-рядко се е случвало да я срещнем естествена и без грим, когато става въпрос за външния й вид на работното й място.

В последните рекламни кадри, в които се появява обаче, бразилският модел прозрява необходимостта от естественост и сваля целия макиаж в името на това да се покаже като една обикновена земна красавица. Пред обектива на Юрген Телер, тя блести с естествена визия, а снимките, които произлизат от сътрудничеството им с фотографа, са предназначени за новата рекламна кампания на Соня Рикел.

Коренно различни от последните два сезона, когато Sonia Rykiel покани за сътрудничество дуото графични дизайнери М/М, сега снимките се отличават с черно-белите си цветове, съвсем обикновения декор и липсата на каквито и да е било геометрични фигури и условности.

Стилист на кампанията е Кейти Гранд, която черпи вдъхновение от личните архиви на Sonia Rykiel от 70-те години на миналия век. "Има толкова много елегантни черно-бели снимки и това ми напомни точно на Юрген Телер", разказва за концепцията Гранд. "И когато Юрген са съгласи да работи с нас, ние решихме да поканим момиче, което в своята страст към живота може да бъде сравнена с мадам Рикел. Жизел е очевиден избор".






More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.