Следва

Седмичен ХОРОСКОП -28.07 – 03.08

Директно от PR-a: " Весела Нейнски и Силвия от Survivor станаха част от модно шоу в стил Хавана"

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза...

All About Life преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.

Весела Нейнски и Силвия от Survivor станаха част от модно шоу в стил Хавана

Снощи софийска лятна градина се превърна в горещ моден подиум. В латино оазиса на столицата Bar&Dinner La Cubanita се състоя Havana Fashion Show, съчетаващо летни модни тенденции и цветни коктейли.

Orenda Fashion Group представи колекциите си от бански, ефирни плажни рокли и парео, а присъствашите се заредиха с идеи как да изглеждат през остатъка от лятната ваканция. Сред гостите бе Весела Нейнски, която е откровена почитателка на пареото и бе дошла специално, за да си свери часовника за най-новите шарки и десени при плажния аксесоар, а в компанията й бе Силвия Димитрова от Survivor.



Барманите от Beverage Catering канеха зад летния бар всеки, който желае сам да си направи разхладителен кубински коктейл с ром и му помагаха в избора на мерките и съставките. Момичетата от
Free Dance Agency представиха модели, напомнящи по цветове и ефирни материи духа на Хавана.

Акцент в роклите бяха шарените принтове на цветя и пеперуди, а моделите на банските доказаха, че плажното облекло вече разчита на ефекта на асесоара и бижутата, включващо множество вериги и украшения.

Пареото, от друга страна, вече спокойно може да се използва и за рокля, с която да отидеш на вечерно парти.



















More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.