Следва

Кой как избра да се рекламира - Айрлънд Болдуин за Sisley

Дневниците на редакцията: Енрике Иглесиас със собствен аромат; Kалендарът на Pirelli с plus size модел, Prada се завръща в Barneys New York

След почивката по случай 50-тата годишнина, Pirelli са подготвили най-големите световни супер модели за страниците за календара за 2015-та...

All fashion преди 9 години

Kалендарът на Pirelli за 2015 за първи път с plus size модел

След почивката по случай 50-тата годишнина, Pirelli са подготвили най-големите световни супер модели за страниците за календара за 2015-та. Вече са известни някои от имената на красавиците, сред които: Адриана Лима, Исабели Фонтана, Рейчъл Цимерман, Каролин Мърфи, Камерън Ръсел, Джиджи Хадид, Кандис Хъфин, Карън Елсън, Джоан Смол. Интересен факт е, че Хъфин е първият plus-size модел в цялата история на календара. Всички снимки са заснети в Ню Йорк и са дело на фотографа Стивън Майзъл и стилистката Карин Ройтфелд.



Виж още снимки тук>>

Енрике Иглесиас със собствен аромат 

Латино звездата Енрике Иглесиас е на път да се разпише в списъка със знаменитости със свой собствен аромат. Неговият се казва Adrenaline и ще излезе на пазара през август в сътрудничество с гигантите Coty Inc. Парфюмът е дързък, свеж и силен и предава усещането за латино романтика и темперамент. Сред съставките са микс от мандарина, лимон и теменужка, примесени с леко усещане на черен пипер от Мадагаскар, шафран и помароса.



Лого закачки

Те са мигновено разпознаваеми, репрезентация на стил и шик, която за секунди извиква в съзнанието представа за доверие, качество, статус и лукс. Колкото й клиширано да звучи, истина е, че модното лого е неотменима част от идентичността на всеки фешън бранд.

Дизайнерът Майк Фредерик се заиграва и пресъздава някои от най-известните модни лога, като вплита смите дизайнери в надписите. Така заключените „С” на Шанел са образувани от Коко, облечена в култувия си костюм от букле, американският Vogue е изписан с тялото на Анна Уинтър, която носи запазената си марка – тъмни очила, и съвсем нетипична усмивка, а Марк Джейкъбс наднича от книжна торбичка и позира в своята килт пола.

Несъотносими, и същевременно верни на бранда, логата на Фредерик са иронично напомняне, че модата е игра и не бива да се приема твърде сериозно, особено когато става дума за емблеми.


Още снимки тук>>

Изложба на детски дрешки и играчки на кралските деца в Бъкингамския дворец

От 26 юли насам в Бъкингамския дворец тече изложба на играчки, подаръци и дрешки на кралските деца. Мащабната експозиция обхваща период от над 250 години. Обекти от частни колекции, лични фотографии и видео пренасят посетителите в детството на британските кралски деца. Изложбата показва предмети принадлежали на девет поколения кралски наследници – тетрадки на принц Уилям, детските играчки на кралицата, дървено конче люлка, подарък на принц Джордж от семейство Обама и много други любопитни вещи. Кураторката Анна Рейнолдс споделя, че за първи път изложба разкрива личния, семеен живот на монарсите през любимите им играчки и дрешки. „Вълнуващо е да видиш костюма на фея на принцеса Анна, която е по-известна като опитна ездачка. Когато попаднах на детската й снимка в блестяща рокля разбрах, че да бъде фея всъщност е мечта на всяко малко момиченце.”

Изложбата е отворена до 28 септември.



Виж още снимки тук>>

Prada триумфално се завръща в Barneys New York

Prada ready-to-wear празнува завръщане с концептуални витрини

Всъщнoст Barneys New York винаги са продавали Prada, било то щанд на марката на етажа за мъжко облекло, или чанти и обувки при аксесоарите, но най-важното, линията дамски облекла не се предлага в един от най-големите универсални магазини от 2011 година насам. Разногласията между мениджмънта на магазина и италианския бранд идват, когато италианците изявяват желание да подпишат лизингово-аренден договор, който собствениците на Barneys отхвърлят рязко.

Станалото станало, и вече е в миналото, защото в неделя на ъгъла на Медисън авеню и 61 улица се откриха невероятни витрини, анонсиращи новото Prada пространство на четвъртия етаж на магазина.

Там вече се предлагат дамските и мъжки колекции, както и линията аксесоари. Витрините са вдъхновени от немския концептуален театър, а инсталацията, която е представена поразява със своята натуралистичност. Манекени, подобни на заляти с гипс реални хора-актьори, на които по принципа папие-маше са направени кукли, са аранжирани на фона на мрачни декори от дърво и изкуствени камъни. Съпровожда ги саундтрак, който потапя зрителите в света на Prada и ги оставя без дъх.



Още снимки тук>>

Photoshop в реално време

"Виртулното огледало" прави точно това, което огледалото по принцип прави, но с някои допълнителни екстри.

В подобрената, осъвременана версия на иначе отдавна познатото ни огледало, можем да подобрим това, което виждаме на мига.

Приложението има множество филтри и коректори, а с него може да се регулира дори и теглото на притежателя му. И в случай, че гримът и фитнесът не са най-добрите приятели на жената, то това приложение определено може да се кандидатира и за двете свободни позиции.

За момента виртуалното огледало е достъпно само за IPhone и IPad. Безплатно е и може да послужи на всеки, който желае да види как би изглеждал с 5 килограма по-малко, с по-светла кожа или по-млад с 10 години.


More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.