Следва

Кой как избра да се рекламира - Айрлънд Болдуин за Sisley

Дневниците на редакцията: Енрике Иглесиас със собствен аромат; Kалендарът на Pirelli с plus size модел, Prada се завръща в Barneys New York

След почивката по случай 50-тата годишнина, Pirelli са подготвили най-големите световни супер модели за страниците за календара за 2015-та...

All fashion преди 9 години

Kалендарът на Pirelli за 2015 за първи път с plus size модел

След почивката по случай 50-тата годишнина, Pirelli са подготвили най-големите световни супер модели за страниците за календара за 2015-та. Вече са известни някои от имената на красавиците, сред които: Адриана Лима, Исабели Фонтана, Рейчъл Цимерман, Каролин Мърфи, Камерън Ръсел, Джиджи Хадид, Кандис Хъфин, Карън Елсън, Джоан Смол. Интересен факт е, че Хъфин е първият plus-size модел в цялата история на календара. Всички снимки са заснети в Ню Йорк и са дело на фотографа Стивън Майзъл и стилистката Карин Ройтфелд.



Виж още снимки тук>>

Енрике Иглесиас със собствен аромат 

Латино звездата Енрике Иглесиас е на път да се разпише в списъка със знаменитости със свой собствен аромат. Неговият се казва Adrenaline и ще излезе на пазара през август в сътрудничество с гигантите Coty Inc. Парфюмът е дързък, свеж и силен и предава усещането за латино романтика и темперамент. Сред съставките са микс от мандарина, лимон и теменужка, примесени с леко усещане на черен пипер от Мадагаскар, шафран и помароса.



Лого закачки

Те са мигновено разпознаваеми, репрезентация на стил и шик, която за секунди извиква в съзнанието представа за доверие, качество, статус и лукс. Колкото й клиширано да звучи, истина е, че модното лого е неотменима част от идентичността на всеки фешън бранд.

Дизайнерът Майк Фредерик се заиграва и пресъздава някои от най-известните модни лога, като вплита смите дизайнери в надписите. Така заключените „С” на Шанел са образувани от Коко, облечена в култувия си костюм от букле, американският Vogue е изписан с тялото на Анна Уинтър, която носи запазената си марка – тъмни очила, и съвсем нетипична усмивка, а Марк Джейкъбс наднича от книжна торбичка и позира в своята килт пола.

Несъотносими, и същевременно верни на бранда, логата на Фредерик са иронично напомняне, че модата е игра и не бива да се приема твърде сериозно, особено когато става дума за емблеми.


Още снимки тук>>

Изложба на детски дрешки и играчки на кралските деца в Бъкингамския дворец

От 26 юли насам в Бъкингамския дворец тече изложба на играчки, подаръци и дрешки на кралските деца. Мащабната експозиция обхваща период от над 250 години. Обекти от частни колекции, лични фотографии и видео пренасят посетителите в детството на британските кралски деца. Изложбата показва предмети принадлежали на девет поколения кралски наследници – тетрадки на принц Уилям, детските играчки на кралицата, дървено конче люлка, подарък на принц Джордж от семейство Обама и много други любопитни вещи. Кураторката Анна Рейнолдс споделя, че за първи път изложба разкрива личния, семеен живот на монарсите през любимите им играчки и дрешки. „Вълнуващо е да видиш костюма на фея на принцеса Анна, която е по-известна като опитна ездачка. Когато попаднах на детската й снимка в блестяща рокля разбрах, че да бъде фея всъщност е мечта на всяко малко момиченце.”

Изложбата е отворена до 28 септември.



Виж още снимки тук>>

Prada триумфално се завръща в Barneys New York

Prada ready-to-wear празнува завръщане с концептуални витрини

Всъщнoст Barneys New York винаги са продавали Prada, било то щанд на марката на етажа за мъжко облекло, или чанти и обувки при аксесоарите, но най-важното, линията дамски облекла не се предлага в един от най-големите универсални магазини от 2011 година насам. Разногласията между мениджмънта на магазина и италианския бранд идват, когато италианците изявяват желание да подпишат лизингово-аренден договор, който собствениците на Barneys отхвърлят рязко.

Станалото станало, и вече е в миналото, защото в неделя на ъгъла на Медисън авеню и 61 улица се откриха невероятни витрини, анонсиращи новото Prada пространство на четвъртия етаж на магазина.

Там вече се предлагат дамските и мъжки колекции, както и линията аксесоари. Витрините са вдъхновени от немския концептуален театър, а инсталацията, която е представена поразява със своята натуралистичност. Манекени, подобни на заляти с гипс реални хора-актьори, на които по принципа папие-маше са направени кукли, са аранжирани на фона на мрачни декори от дърво и изкуствени камъни. Съпровожда ги саундтрак, който потапя зрителите в света на Prada и ги оставя без дъх.



Още снимки тук>>

Photoshop в реално време

"Виртулното огледало" прави точно това, което огледалото по принцип прави, но с някои допълнителни екстри.

В подобрената, осъвременана версия на иначе отдавна познатото ни огледало, можем да подобрим това, което виждаме на мига.

Приложението има множество филтри и коректори, а с него може да се регулира дори и теглото на притежателя му. И в случай, че гримът и фитнесът не са най-добрите приятели на жената, то това приложение определено може да се кандидатира и за двете свободни позиции.

За момента виртуалното огледало е достъпно само за IPhone и IPad. Безплатно е и може да послужи на всеки, който желае да види как би изглеждал с 5 килограма по-малко, с по-светла кожа или по-млад с 10 години.


More from View Sofia

More All fashion