Ще го гледаме ли? "50 нюанса сиво" с първи трейлър

След като светът бе прелъстен безвъзвратно от книгата, почитателите тръпнеха в очакване да видят филм по нея...

След като светът бе прелъстен безвъзвратно от книгата, почитателите тръпнеха в очакване да видят филм по нея. "Петдесет нюанса сиво" е първият бум на разкрепостеност след "Широко затворени очи" на Кубрик. Три модни линии имат договор с авторката за да създадат специални линии бельо, вдъхновени от книгата. Книгата бие всички рекорди по продажби в Англия. И най-сетне очакваният момент дойде. Първият трейлър е налице, а филма се очаква да бъде пуснат през 2015г., емблематично, точно за Свети Валентин.

Културният феномен, с уговорката за различен тип култура ни представя повече порно, отколкото литература. Но провокацията е съвършен ход, предвид броя на продажбите. Сега всички фенове са изтръпнали и не спират да обсъждат горещия трейлър, който ни разкрива как ще изглеждат въплътени в ролите си Джейми Дорнан и Дакота Джонсън.

Коментари: 1

B
budimir metalnikov (2014/07/26 / 13:29)
A Bernarddoo vapid, bernardo- empty descenders from Bertolucci LAST TANGO IN PARIS>.oooh..it is never last.. Породения потомък на Бертолучивите бози- Последно танго и Чай в пустинята ..за съжаление последното танго никога не е последно..винаги ще се намери някоя семка да покъклне

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.