Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Refresh your style: 10+1 страхотни начина

Обновяваме се, презареждаме се и се преоткриваме, защото лятото ни действа...

All fashion преди 9 години

Обновяваме, презареждаме и преоткриваме, всичко около нас и в нас, защото лятото ни действа супер освежаващо! Какъв по-подходящ момент от горещите юлски дни за един моден refresh, който да зареди батериите ни, да завърти главите ни и да вкара нова сила в мързеливите ни модни вени... 

Гащеризонът – небрежен и вечен







Готината градска униформа с момчешко очарование е сред любимите ни този сезон. Търсим я в изоставените от години придобивки някъде из дебрите на гардероба и я носим в износен и деветдесетарски вид, в стотици вариации. Поставяме гащеризона в леко "клош" ситуации, с пуснати презрамки, а след това го правим неустоим бунтар, съчетавайки го с женствена дантела.

Сутиени на показ











Ими ли смисъл да кажем защо? Няма...

Баскетболно джързи







Може и да не си фен на баскетбола, но помага. Силно и дръзко оцветени, тези спортни блузи са страстно намигване към активността и динамиката, които любимият сезон налага. Баскетболното джързи излиза от баскетболното игрище и се настанява сред любимите топове, защото Е перфектен за ежедневието. Освен че е поредната удобна мъжка дреха, която можеш да свиеш от гардероба на гаджето, джързито има и предимството да е изключително функционално – носим го като къса спортна рокля, завързваме го или пък го прибираме в джинсите си. Да си набавим по едно!?

Бюстието  - на преден план







Нестандартно и ефектно, бюстието влиза в нова роля като допълнение и акцент в изчистените и прибрани тоалети. Прекрасен начин да бъде подчертана талията и женствеността, дори и в по-строга и мъжка визия.

Токчета + чорапи











Вълнени, копринени, бели, черни или цветни – чорапите са идеалният refresh за обувките! И за краката!

Старите фен тениски







Може да са стари, но никога не остаряват. Защото съвсем не е нужно да отиваме на концерт, за да си придадем малко рок шик.

Да излезем само по риза







Е, не наистина, но можете да създадеш тази секси илюзия като смело покажеш голите си крака под свежа oversize риза. За целта заложи на супер къси панталонки, които едва да се показват. Вариантите са много – навити ръкави, пристягане в кръста и прочие, и прочие...

Любимите анимационни герои





През лятото и на детето в нас му се играе повече от обикновено, затова го пускаме на свобода и гордо се обличаме в лика на някой любим анимационен герой. Сигурни сме, че и ти си имаш фаворит, който те е забавлявал през първите ти години, така че дай refresh на детството!

Банданата





Банданата предлага изобилие от варианти – може да я завържем по хиляди начини на главата или пък да я използваме като акцент на шията. Прекрасен начин за добавяне на цвят и настроение.

Раницата







Ако се придържаш главно към дамската си чанта и носиш раница само, когато си на път или в планината, помисли отново. Освен че в нея можеш да побереш в пъти повече, раницата добавя повече подвижност и голяма доза индивидуалност и характер на визията. Можеш да я намериш в безкрайно разнообразни форми – от изцяло спортна и обемна до малка и елегантна.

NIVEA SUN Protect & Refresh



Не пропускаме безграничната свежест на тюркоазеното блестящо море, която да пренесем в града чрез NIVEA Sun Protect & Refresh. Приятна компания в горещите летни дни, която можем да ползваме, за да ни осигури свежест и защита във всеки топъл, слънчев, жарък и страстен летен момент. 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.