Следва

Вашите хитри домашни трикове за красота

Днес избрахме: La Vie Est Belle, L’absolu De Parfum

“През последните 2 години, световният успех на La vie est belle е безспорен. След изключителното си лансиране, Eau de Parfum спечели женските сърца, като откри съвършено нови хоризонти...

Body преди 9 години

“Квинтесенцията на щастието”

“През последните 2 години, световният успех на La vie est belle е безспорен. След изключителното си лансиране, Eau de Parfum спечели женските сърца, като откри съвършено нови хоризонти: щастието не е просто фантазия, напротив, то е съвсем обозрима, достижима реалност. В цял свят този аромат все още е сред топ 4 женски аромати.

Днес, La vie est belle L’Absolu de Parfum фиксира есенцията. По-малко, но по-качествено. Благодарение на същите парфюмеристи, на иконичния акорд от Ирис, е създадена изцяло нова красота. Намален, подсилен и съчетан с великолепни съставки, той създава изключителен баланс между скъпоценния ирис и изключително съблазнителни нотки". Françoise Lehmann, General Manager Lancôme International



Върхът на лукса в концентрат от щастие

За последните две години, La vie est belle чу най-съкровените желания на жените. Господарки на собствената си съдба, те разбират, че да се усмихнат на живота и неговите предизвикателства е първата стъпка към щастието. 

La vie est belle, като изискана покана за стремеж към щастие, да се чувстваш пълноценен като личност, да се наслаждаваш на живота с удоволствие, е наследен и сега от марката в новата олфактивна композиция.

Идеята на парфюмеристите за L’Absolu de Parfum

Създателите на La vie est belle, Доминик Ропион и Ан Флипо днес са поставени пред ново предизвикателство: те вземат най-важното от оригиналната композиция, за да я направят много по-изключителна. Най-същественото от иконата на Lancôme - ирисът е трансформиран в изключително концентриран абсолю – един от най-силните, които съществуват днес. Този нов израз на La vie est belle прокламира своята изключителна странност, като изразява есенция си по-силно, обилно и съвършено.

Пресъздаване на акценти - вече доказани икони

Нотките на ирис са подсилени и достигат цялото си богатство. Следвайки традицията на парфюмерийната къща, те са по-наситени, осезаеми и омайни като същевременно запазват оригиналния характер на аромата.

Нови съставки за съвършено щастие

Ароматът е преобразен от обгръщащата прегръдка на алдехиди – забележителна необработена съставка, която се асоциира с някои от най- забележителните композиции във френската парфюмерийна индустрия. Подсилени са върховите нотки с проницателно сияние, разкрасени са с най-прекрасните флорални абсолюти на жасмин, портокалово цветче и есенция от роза дамасцена. 

Есенцията в сърцето на аромата от пачули, освободено от своя естествен акцент, предлага само дълбокия си и пристрастяващ характер. Една нова текстура, целуната от меките, дървесни нотки, затоплени от живите и обгръщащи нотки на дърво кашмеран. Със своята пленяваща сладост, обвита и обогатена с нотки от тютюн, пушек и кожа, акордът от ванилия прибавя към аромата допълнително пристрастяващо усещане.

Омайният чар в целия блясък на най-красивата усмивка

Емблематичната усмивка на Джулия Робъртс е символ на сияйната женственост. Жена на чувствата и разума, тя превъплъщава всички различни аспекти на f La vie est belle, като става символ на женската изисканост по целия свят.

More from View Sofia

More Body