Следва

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Гергана Малкоданска

Седмичен ХОРОСКОП -28.07 – 03.08

Още една трудна седмица. "Изненадите" ще започнат направо от понеделник: опозицията на Венера с Плутон ще изостри противоречията до безмълвни взаимни обвинения и нападки...

Astro преди 9 години

Още една трудна седмица. "Изненадите" ще започнат направо от понеделник: опозицията на Венера с Плутон ще изостри противоречията до безмълвни взаимни обвинения и нападки. Напрежението може да обхване международните отношения и работата на длъжностните лица.

Вторник и сряда се очаква да са относително неутрални, но с приближаването на мощния негативен аспект между Марс и Юпитер, който кулминира в нощта на петък срещу събота, спокойствието ще бъде нарушено. Класическа интерпретация на тази конфигурация е проява на гняв и агресия, голяма вероятност от социални и военни конфликти. И двете планети сега се намират в знаци, проявяващи тяхната сила: Maрс в Скорпион и Юпитер в Лъв и ще оказват влияние върху идеологията, медиите, бизнеса и пазарите, международните отношения.

Напрежението в биосферата ще започне бързо да нараства в петък, след преминаването на Меркурий в знака Лъв. Венера, която сега отговаря за отношенията и комуникацията между държавите и служителите от висок ранг, образува негативен аспект с Уран, влиянието на който в момента ще е свързано с международните отношения. Казано по-просто, цялата тази комбинация говори за голям международен скандал. Има указания, че не всичко ще стигне до широката общественост - част от информацията ще бъде внимателно покрита.
Наред с тези негативни тенденции, присъства и друга комбинация: Венера прави едновременно и благоприятен аспект със Сатурн. Това дава надежда за по-трезва оценка на случващото се и взимането на правилните решения, поне от една от страните.

Най-трудното и опасно време е събота вечер и неделя. Към точната комбинация на Марс с Юпитер се присъединява и Меркурий, образувайки съединение с Юпитер. Такава комбинация е много неприятна, защото резонансното взаимодействие на тези планети и двете в квадрат с Марс, често се придружава от сериозни военни конфликти или мащабни инциденти.

Един нюанс позволява, цялото това напрежение да се окаже само буря в чаша вода и да няма последствия: Луна без курс през целия ден. От друга страна, конфликтите, започнали при тази позиция на Луната, няма да имат рационално решение и може да продължат много дълго време, правейки в крайна сметка всички участници губещи.
В неделя, към точната напрегната комбинация се включва и Луната. 4 планети наведнъж ще атакуват 5-я градус на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Тези, които имат в личните хороскопи планети в тези точки, трябва да бъдат особено внимателни.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Екстремно поведение!

През тази седмица при Овните се засилва желанието към екстремно поведение. Най-вероятно, ще те привлича като магнит всичко това, което е съпроводено с риск. Това се отнася както за физическата активност, така и за финансите. Сега е препоръчително да постъпваш по-разумно да не бързаш. Твоето непостоянство в мислите и действията, може да се отрази негативно върху романтичните отношения. Може да поискаш да получиш силни впечатления и от интимна близост. Ако отношенията ти с постоянния партньор отдавна са улегнали, то подобно желание може да те подтикне към изневяра.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Трудна ситуация!

Tелците ще имат трудна ситуация с партньора. Това не се отнася за тези, които флиртуват, ходят на срещи и не смятат връзката си за сериозна. Тези Телци, напротив, от вторник до четвъртък ще прекарат прекрасно времето си. Но при сериозните връзки и брака, от сряда може да се появи напрежение. Желателно да се избягват активните действия и взимането на решения, дори ако идеите изглеждат добри. Неоправдани очаквания и преразход на сили - това е най-вероятния резултат от събитията.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


Не бягай от реалността!

Взаимоотношения, основани на сексуално привличане, разбира се, предоставят възможност за бягство от реалността и самозабрава. Обаче, на самотните Близнаци се препоръчва да потърсят човек, който може да ги заинтересува и интелектуално. Тези, които са в двойка, нека се постараят да не се карат заради финансови неуредици и да не забравят, че техният тандем е създаден за любов.

РАК 22.06 – 23.07

Помагай само,когато те помолят!

Тази седмица при теб ще бъде сравнително добре, но при близките ти хора, може да възникнат проблеми, в решението, на които ще трябва да вземеш активно участие. Приятелите и семейството ще ти бъдат много благодарни за помощта и подкрепата, която ще им окажеш. Най-важното от всичко е да не забравяш, че трябва да помагаш на хората, само когато те помолят за това!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Размисъл и себепознание!

В емоционален план - пълно спокойствие. Този период е подходящ за размисъл, за себепознание или просто да се отпуснеш, а за творчество или романтични приключения началото на седмицата е абсолютно неподходящо. Втората половина на седмицата ще активира стремежа към общуване, а заедно с това и желанието да командваш другите. Ако през първата половина на седмицата си достигнал вътрешно просветление, то сега е моментът да го реализираш, всичко можеш да правиш и с чужда помощ, задачата ти е да задаваш ритъма и да споделяш идеите си.

ДЕВА 24.08 – 23.09


Дисонанс!

Твоите желания и реални действия сега могат да бъдат в някакъв дисонанс. Възможно е да решиш, че хората около теб просто те използват и не ти дават нищо в замяна. Повярвай, това съвсем не е така. Налага се да преглътнеш гордостта си и да се подчиниш на разпорежданията на висшестоящите. През уикенда се опитай да спреш навреме, така че да не се предизвикваш конфликти с близките хора.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Размисли!

Постоянните размисли върху текущите задачи, възприемането на всичко откъм негативната му страна, в крайна сметка ще доведе не само към лошо настроение, но и да усещането за пълна безизходица, безполезност и ненужност. Такова състояние може да възникне, независимо от това как вървят всъщност делата ти. С цел избягване на ненужното страдание и загуба на сили, най-добре е да си вземеш почивка и да се изключиш от настоящите проблеми, позволявайки си да плуваш по течението. В края на краищата, всичко ще заеме своето място и ще се върне към нормалното.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Емоционални постижения!

За теб този период е свързан с емоционални постижения. От самото началото на седмицата те очакват романтични приключения, освен ако не отклониш мислите и емоциите от към нещо негативно. Средата на седмицата ще ти позволи да стабилизираш отношенията си, да положиш основите на бъдещо дългосрочно сътрудничество или пълноценен семеен живот.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Промени!

Започваш пътуване по нов път, който не е известно къде ще те заведе. Тази несигурност може да те плаши, но тя не може да те спре. В началото на тази седмица, може да срещнеш партньор в работата и да определиш посоката, която ще следвате, а може и нещо повече. Предстои ти да направиш промени в живота си, да се откажеш от много минали неща, за да освободиш място за новото. В един момент, може да изглежда, че не правиш нищо и всички твои постижения в действителност не ти носят нищо добро. Това ще продължи известно време, докато не стигнеш до повратната точка.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Кратка почивка!

Тази седмица ще ти даде възможност за кратка почивка от някои дейности, както и от редица трудности, които активно си преодолявал в близкото минало и които все още ще трябва да преодоляваш в края на седмицата. Използвай този кратък период, за да си починеш и набереш сили, както и да стабилизираш финансовото си състояние, но се опитай да не предприемаш никакви активни действия. Тъй като относително спокойното време скоро ще свърши, предстоящите събития ще те извадят от равновесие и ще трябва отново да отстояваш своето място под слънцето.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Стабилност и хармония!

В живота ти преобладава стабилност и хармония. Не може да се каже, че буквално всичко те радва, тъй като в емоционалната сфера се наблюдава известен застой. Но това не може да се нарече отрицателен аспект, напротив - това е период на размисъл и почивка от страстите и желанията. Тази седмица ще ти позволи да се освободиш от редица проблеми, мечти и стремежи и просто да се отпуснеш, пребивавайки в уютна и комфортна обстановка. Истината е, че всичко това няма да продължи толкова дълго, колкото ти се иска. В края на седмицата отново се очертават активни стремежи и движение.

РИБИ 20.02 – 20.03


Дискретност!

Спокойствието и дискретността ще са ти много полезни през тази седмица. Много твои желания ще бъдат изпълнени, ако говориш по-малко и добре пазиш своите тайни. Интуицията ще ти подскаже как да направиш следващия скок нагоре по професионалната стълбица. Почивните дни са изпълнени със спорове и конфликти - постарай се да не ги провокираш.

More from View Sofia

More Astro