Следва

Детска София: Пето издание на Лятна академия за деца и ученици 2014

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Гергана Малкоданска

Не бих се нарекла и „чревоугодник”. Не ми пречи да се храня и с по-еднообразни менюта...

Health преди 9 години

Пробвали сме хиляди начини, за да постигнем фантастични резултати върху телата си, но колкото и да се стараем през годината, през лятото все ни се струва, че другите изглеждат по-добре от нас.

Струват ни се перфектни, божествени, сякаш никога не срещали проблеми с външния си вид, но, разбира се, всичко това е привидно, а зад перфектните тела на тези жени се крият техните малки тайни за красота, които просто винаги работят за тях.

И затова им се възхищаваме... съвсем искрено. Затова, че познават себе си, за старанието, което полагат, за да бъдат във форма, за грациозността, затова, че са красиви и сами по себе си привлекателни дами и със самочувствие ползват телата си и успяват да накарат всеки да им завиди.

Това, че се харесват, всъщност е техният най-голям коз, но все пак не рядко сме се чудели как го правят те?! Как точно се отнасят към себе си? Какво обичат да си хапват, за да не пълнеят? Как поддържат перфектната си форма?

И в нашата поредица "от първо лице" търсим отговори именно на тези въпроси. 

Днес те срещаме с един от най-успешните модели на Visages Model Group, Гергана Малкоданска. Тя е носителка на титлата "Топ модел на България 2004”, известно време води прогнозата за времето и предаването "Face Control“ по телевизия bbt, по-късно е част от екипа на "Време за мъже“ по ТВ7, а с днешна дата е в Нова ТВ, като едно от лицата на "Студио ВИП“. Ето какво ни разкрива чаровната червенокоска...


 
Определено не бих могла да се определя като човек, който спазва диети, особено стриктни такива. Благодаря на родителите си за прекрасния ген, който са ми дали! Опитвам се да спортувам, когато имам време за това. Последната ми мания е скачането на въже – изключително удобно, защото можеш да го практикуваш и вкъщи, ползотворно и зареждащо. Комбинирам го с клякания, подскоци, катерене по стълби.

Винаги закусвам – това е навик, който майка ми е изградила у мен от ранна детска възраст. Пристрастена съм към водата! Не изкаравам и 20 минути без тази животворна течност и определено считам, че нито една друга напитка не може да я замести. Зависима съм и от шоколада, затова, когато се почуствам извън форма, се старая да го огранича максимално. При мен винаги е въпос на 1-2 кг, които обаче си казват тежката дума. В моментите, когато са отгоре, се опитвам да вечерям само салата. Обожавам таратор, както и краставици, затова спокойно мога да се храня само с таратор и салата краставици със сирене и да ми бъде напълно достъчно. Тестените изделия също от време на време са редуцирани до минимум в менюто ми.

Не бих се нарекла и „чревоугодник”. Не ми пречи да се храня и с по-еднообразни менюта. Моята максима за храната е: „Ям, за да живея”, което определено ми помага при поддържането във форма.

Обратно на правилата, аз качвам килограми лятото, а отслабвам зимата. Стресът също играе определяща роля за телосложението на хората! Може би и поради динамичното ми ежедневие, понякога просто нямам шанса да надебелея.


 

ВИЖ ОЩЕ >>>

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Теодора Духовникова

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Ромина Андонова

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Вяра Атова

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Христина Тушева

 

 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.