Следва

Бен Афлек - по-красивият Батман!

През седмицата ще видим ОЩЕ...

В центъра на зрелищното приключение е Херкулес, митологичен герой, син на Зевс и простосмъртната Алкмена...

Culture преди 9 години

"Херкулес"

Кога: 28 юли 
Къде: В кината

Актьорите: Дуейн Джонсън (Скалата), Джон Хърт, Ирина Шейк, Йън Макшейн

Режисьорът: Брет Ратнър

Сюжетът: В центъра на зрелищното приключение е Херкулес, митологичен герой, син на Зевс и простосмъртната Алкмена. Заставен от боговете да се справи с 12 почти невъзможни за изпълнение подвига, Херкулес печели огромна слава и признание за своите невероятни постижения. След като се запознава с великите му дела, владетелят на Тракия наема Херкулес и войската му от верни бойци, за да ги изправи срещу магьосник с армия от кентаври. За да се пребори с тези могъщи врагове, Херкулес трябва да използва божествената си сила и предаността на своите смъртни другари.



"X-Мен: Дни на отминало бъдеще"

Кога: 28 юли
Къде: В кината 

Актьорите: Патрик Стюарт, Йън Маккелън, Хю Джакмън, Джеймс МакАвой, Майкъл Фасбендер, Дженифър Лорънс, Холи Бери, Анна Пакуин

Режсисьорът: Брайън Сингър

Сюжетът: Героите от поредицата за Х-Мен водят битка за оцеляване. Обединяват се в епична борба, която трябва да промени миналото, за да спаси бъдещето...



"Отмъщение по женски"

Кога: 28 юли
Къде: В кната

Аткьорите: Камерън Диас, Лесли Ман, Кейт Ъптън, Николай Костер-Валдау, Дон Джонсън

Режисьорът: Ник Касаветис

Сюжетът: Карли е красива и уверена в себе си жена, която по случайност открива, че перфектният й приятел Марк Кинг е женен, а и се среща тайно с няколко други жени. След като се запознава със съпругата на Марк, Лесли бързо спечелва доверието й и не след дълго двете съставят план как да отмъстят на мъжа, който ги е лъгал дълго.



"Който оцелее ще разказва"

Кога: 28 юли
Къде: В кината 

Аткьорите: Сет Макфарлан, Чарлийз Терон, Лиам Нийсън, Аманда Сейфрийд, Джовани Рибиси, Нийл Патрик Харис

Режисьорът: Сет Макфарлан

Сюжетът: Бъзливият фермер Албърт е изоставен от капризната си приятелка заради друг мъж, след като отказва да се включи в дуел. По това време в града пристига непозната красавица - Ана, която му помага да събере кураж и двамата се влюбват един в друг. Но съпругът й – прочут разбойник – идва, за да търси отмъщение и Албърт е изправен пред сериозно изпитание.




Още за събитията през седмицата може да четете тук

More from View Sofia

More Culture

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?