Следва

INSTAGRAM моменти: Горещи кадри на топлес звезди

Бен Афлек - по-красивият Батман!

Филмът "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" ще тръгне по екраните през 2016 г...

Movies & TV преди 9 години

Актьорът Бен Афлек влиза в дрехите на Батман в култовата поредица, а в Сан Диего преди дни беше направено първото официално представяне на новия костюм на героя.

След като Крисчън Бейл, който игра ролята на Човека-прилеп в трилогията на режисьора Кристофър Нолан, съобщи, че не иска да продължи да участва в приключението и продължението, Афлек пое щафетата, за да направи още една роля в киното, въпреки сериозните намерения, които има към режисурата напоследък.

Актьорът, на който, признаваме, добре му се получава и зад камера, облича латексовия костюм, за да ни припомни актьорския си талант и да създаде нюансиран портрет на мъж, който е по-възрастен и мъдър от Кларк Кент и носи белезите на опитен боец с престъпността, но все пак е запазил чара, който светът вижда в Брус Уейн.



Филмът "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" ще тръгне по екраните през 2016 г. Това беше една от многото изненади за феновете на тазгодишната "Комик-Кон" конвенция.

Малката изложба, която можеше да се види по време на събитието, беше посветена на 75-тата годишнина от появата на първия комикс с участието на Черния рицар.

Заедно с най-новия костюм на Батман, бяха показани и всички предхождащи костюми от филмите, носени от Крисчън Бейл, Джордж Клуни, Вал Килмър и Майкъл Кийтън.

More from View Sofia

More Movies & TV