Следва

7000 души дадоха епичен старт на SOLAR SUMMER

INSTAGRAM моменти: Горещи кадри на топлес звезди

Знаменитостите обичат Instagram...

People of art преди 9 години

Знаменитостите обичат Instagram! Безспорно това е социалната мрежа, в която те разкриват най-много за себе си, споделят вдъхновяващи мисли  и цитати с последователите си или чупят стойки за поредното селфи пред камерите на телефона си. 

Но има някои знаменитости, които толкова много обичат Instagram, че са готови да присъстват в социалната мрежа и без горнище. И явно не само поп звездите предпочитат да се показват топлес пред феновете си, а и звездите като цяло са готови да се събличат пред обективите и да запечатват тези свои мигове за вечни времена за милиони хора по света.

Дали ще е по повод 4 юли като Миранда Кер, просто ей така като лошото момиче на Холивуд Линдзи Лоън, по работа като Роузи Хънтингтън-Уайтли и Кара Делевин, ние селектирахме най-горещите топлес снимки, които срещнахме в Instagram напоследък.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра