Следва

Ди Каприо, Кавали, Казираги, или всички на Ибиса!

На море: Дария Жукова и Роман Абрамович с децата в Портофино

Богатата руска двойка прекарва точно в момента отпуската си в разкошния...

Други преди 9 години

Богатата руска двойка прекарва точно в момента отпуската си в разкошния италиански град Портофино. Двойката Даша - Роман събира нови сили за бизнес и прочие дела, придружена от децата си, и по-точно общите деца - Лея, на година и половина и почти петгодишния Арон Александър. Петте деца от предишен брак на олигарха не са с тях.

Западната преса съобщава, че 33-годишната галеристка и 47-годишният богаташ често са гости на Портофино, където яхтата на Роман Eclipse е мното добре приета, бидейки една от най-големите и скъпи в света. Влюбените се наслаждават на купищата хубости, които невероятният курорт предлага, често в компанията на приятели.

От кадрите е видно, че малчуганът Арон много прилича на мама, като отнякъде е получил в наследство и прелестна ангелско руса и много къдрава коса, а малката Лея е одрала кожата на татко си. Дария пък предпочита рокли и туники за разходките в курорта, а лицето й, без никакъв грим, е много красиво. Мъжът й е в обичайния си стил - къси панталони, тениска и еспадрили.
















 

More Други