Следва

Британските икони обединяват сили: Кара Делевин е новото лице на Topshop

Внучката на Vivienne Westwood стана модел

Показахме ви миналата седмица Малкият крадец на визии, който очевидно е поел по пътя на модната кариера...

All fashion преди 9 години

Показахме ви неотдавна и известните майки и малките им дъщери, поели по техния път. Днес обаче ще говорим за една внучка. И тя не е просто едно малко момиче, а 17-годишната внучка на дизайнерката Вивиан Уестууд, която наскоро подписа договор с агенцията  Next Models London.

Предстои да ви я представим подробно в рубриката ни "Новите лица на модата", но днес дължим на тази красива изгряваща звезда нужното внимание. Дъщеря на основателите на марката Agent Provocateur Серена Рийс и Джо Коре, Кора Коре е момиче, само по себе си забележително, и доста известно. Но очевидно славата на родители и близки за нашата героиня не е достатъчна и тя, предвид данните си, решава да стане професионален модел.


Кора заедно с майка си Серена

Въпреки младата си възраст, Кора участва в шоуто на Vivienne Westwood и Giles, а също така се снима за списанията W Magazine и Purple. А сега младата наследница на модния бизнес започва съвсем нов етап в кариерата с подписването на договора с гиганта Next Models.

"Кора има много силен естествен чар, чувство за стил и познания за британската мода", казва Аманда Бретертон, президент на агенцията Next Models.

Без съмнение момичето има потенциала да се превърне в звезда на подиума, ние трябва да й пожелаем само късмет.

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.