Следва

БНТ Дава сцена на уличните музиканти

Шакира и Пике чакат второ дете

Слуховете, че 37-годишната колумбийската изпълнителка ще става майка отново, дадоха своето начало по време на заключителната церемония на Световното първенство в Бразилия преди две седмици...

People of art преди 9 години

Поп звездата Шакира е бременна с второто си дете, разкрива близък до певицата източник.

Слуховете, че 37-годишната колумбийската изпълнителка ще става майка отново, дадоха своето начало по време на заключителната церемония на Световното първенство в Бразилия преди две седмици, когато тя беше доста скромна при изпълнението на своите танци, в които, както всички знаем, обикноено тя се раздава до край.

Предположенията на наблюдателните фенове и почитатели на русокоската бяха засилени и от изказването на колумбийския певец Карлос Вивес, който е близък приятел на певицата. "Да, тя е бременна и е много щастлива."

Все пак Шакира и Жерар Пике все още не са потвърдили вестта, че отново ще стават родители. Засега не е известен и полът на бебето.






 

Сладката двойка вече има един син. Милан се появи на бял свят на 22 януари 2013 г. Секциото беше планирано точно на 22-ри, защото и Шакира, и Пике са родени на 2 февруари. Тя – през 1977 г., а той – десет години по-късно, през 1987-а.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра