Следва

Какво ново - Календарът на Pirelli 2015

Trend report - неопренът, от морска мания до фешън мания

Страшно модерен, нека си поговорим за него на прага на втората половина от лятото...

All fashion преди 9 години

Какво си представяш когато чуеш думата неопрен? Двадесет хиляди левги под водата, шнорхел или просто водолаз за по-лесно?! Така е, без съмнение, затова и се поучудиха модните хора, когато неопренът с маршова крачка завладя летните, а преди това и зимните, колекции. Сега с удоволствие ще разкажем малко повече за най-новото приложение на този материал в модата, защото наистина му отива, а и прагът на втората половина на лятото е най-добрият момент за това.

Какво го прави така адекватен за модно приложение? Неопренът определено умее да заема твърда позиция, т.е. приляга феноменално добре върху тялото. Представете си красива формичка за кексче - неопренът е формичката, вие сте кексчето. Отлично прикрива издайнически чупки, странно как изникнали на най-неподходящи места по кръшните ни тела.

Има абсолютно универсално полово приложение - оптималния вариант за дреха и за мъж, и за жена. Точно като татко си - водолазния костюм. Примерите от стрийт стайл-а идват в този момент, за да убедят скептиците, после продължаваме надолу.























От видяното си правим лесна равносметка: най-често срещаното приложение на този видимо твърд, но иначе мек и симпатичен материал, е при полите и блузоните. Макар да го има и на тренчове, блузи, топове, къси панталонки. Материята е приятна като визия и позволява елегантни съчетания. Обича и най-различни цветове и се комбинира отлично с разни стилове. И все пак, обобщаващо, преобладават пастелните тонове, както и черното.

Ние много харесваме моделите, които са черни отвън и някакъв друг цвят от вътрешната страна. Например: черно и червено, или бяло, защо не? Комбинацията с черно и бяло е страхотна, препоръчваме я от личен опит. А най-разпространеният модел поли е до средата на бедрото и плисирана. Абсолютно кукленска дреха, особено в комбинация със свеж топ.

Това, последното, също препоръчаме от личен опит.
 
Иначе, откровено, неопренът е хит на лятото, но е по-подходящ през зимата. Топли, предпазва от вятър, носи чувство за уютно удобство. Материалът е патентован от Dupont, и е вид синтетичен каучук, което може и да ви помогне, а може и не, чисто подсъзнателно да го опитомите модно.

Но че е  добре да се оглеждаме и да набавим нещо готино и неопреново за предстоящия хладен сезон, е факт и силно препоръчително! Тепърва ще го виждаме наоколо, ще видите!

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.