Следва

Чарлийз Терон в трейлъра на Лудия Макс 4 - страшна, но хубава

Британският ню-диско и хаус талант Matt Fear идва у нас

На 2 август, клуб „Алкохол“ в къмпинг Каваци, с подкрепата на водка номер №1 в света Smirnoff, ще е домакин на първата визита у нас на британския талант Matt Fear....

Music преди 9 години
На 2 август, клуб „Алкохол“ в къмпинг Каваци, с подкрепата на водка номер №1 в света Smirnoff, ще е домакин на първата визита у нас на британския талант Matt Fear.
Matt Fear е една от изгряващите звезди на британската сцена за електронна музика. Неговата кариера като DJ започва преди четири години, когато заявява големия си потенциал в едни от най-популярните жанрове в Европа ню-диско и хаус.
Британецът набира популярност на континента с пускането на ремикса на “On The Road” от Lee M Kelsall, който попада в How Waves на Jamie Jones и Lee Foss и достига до Top 10 в Beatport. От тогава неговата популярност на хаус сцената продължава да расте лавинообразно. Артистът от Лийдс се справя отлично на сцената, което личи и в градацията на неговите тракове през последните няколко години.
 
Едни от най-уважаваните лейбъли в електронната сцена като Nurvous Recordings и Resonance Records включват негови парчета като топ изпълнения в своите класации. Младият DJ вече има изяви по цял свят, включително Русия, Бразилия, Норвегия, Италия, Франция, Испания, Индия и Еквадор. Matt често има участия в родината си Великобритания, включително и едни от най-големите клубове за електронна музика в световен мащаб – лондонските Ministry Of Sound, XOYO и Electric Brixton. С отличния си парти нюх Smirnoff ще предостави възможността на българската  публика да се наслади на „страховития“ му танцувален  сет, с който да посрещнат заедно изгрева на Каваци.

 

Билети за събитието се продават на цена от 15 лв. в ticketpro.bg

More from View Sofia

More Music