Следва

Мика Стоичкова обяви война на Мария Илиева

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

Преди снегът да натрупа, Мишел води най-голямата си дъщеря на командировка в резерват в Алберта, където преглеждат големи котки...

Events преди 9 години

Премиера Юконски ветеринар: Оукли, вземи си въздушната пушка

Nat Geo Wild, 30 юли, 19:00 часа

Преди снегът да натрупа, Мишел води най-голямата си дъщеря на командировка в резерват в Алберта, където преглеждат големи котки. 



 Всяка минута се ражда нов живот: какво се случи след това?

TLC, 31 юли, 21:00 часа

Поредица „Всяка минута се ражда нов живот: какво се случи след това?” по TLC улавя несравнимото усещане да създадеш дете и колко важна е любовта и ласката на родителите. Емоционалното предаване посвещава няколко специални епизода на едни от най-забележителните двойки. Майките и бащите споделят как се справят с трудните родителски задължения и показват всички аспекти на отглеждането на децата. Поредицата е продължение на „Всяка минута се ражда нов живот”. През февруари в епизодите му споделихме най-интимните и вълнуващи преживявания за бъдещите родители в родилното отделение.



Моето меню за 30 минути

24 Kitchen, 1 август, 19:30 часа

„Моето меню за 30 минути” е вълнуваща кулинарна поредица от 40 епизода по половин час, в която Джейми Оливър дава полезни указания на неопитните в готвенето.

Джейми говори много, действа бързо и почти в реално време създава чудесни домашно приготвени ястия от нулата – питателни основни блюда, вкусни ордьоври и салати, прекрасни пудинги и освежаващи напитки, като добавя собствения си уникален подход към всеки елемент.



Смъртоносни острови: Островът на акулите

Animal Planet, 2 август, 22:55 часа

В "Смъртоносни острови“ биологът и експерт по хищниците Дейв Салмони пътува до някои от най-опасните острови, познати на човека. Сред тях са остров в южната част на Тихия океан, който е известен с необичайно голямата си концентрация на акули, както и остров в южната част на Атлантическия океан - дом на кръвожадни китове-убийци, и остров от архипелага Галапагос, на който могат да се открият някои от най-странните и издръжливи животни на планетата. Докато изучва тези коралови острови и животните, които ги обитават, Дейв се опитва да разгадае мистериите, които се крият зад уникалните им екосистеми. Но какво всъщност ще открие?



"Чуден свят", драма, САЩ, 2009;

HBO, 3 август, 17:10 часа

Бен (Матю Бродерик) е неуспял певец, който доскоро е изкарвал хляба си като коректор, и същевременно все още не може да преодолее проваления си брак. Единствената утеха в живота му е пушенето на марихуана и играта на шах с умния си съквартирант от Сенегал Ибу. Когато Ибу се разболява сериозно, Бен намира в това потвърждение за уместността на песимистичните си възгледи за света. Когато при тях се нанася красивата сестра на сенегалеца Кади обаче циничната му представа за нещата ще се обърне с краката на долу. Дали няма да се окаже, че красотата наистина може да спаси света или поне Бен?



Нашествие на гигантските питони: Флорида с Найджъл Марвин

Viasat Nature, 4 август, 18:30 часа

Малко туристи, посещаващи Слънчевия щат, си дават сметка, че вероятно са на хвърлей разстояние от змии с дължина от близо 7 м и дебели колкото телеграфен стълб. Тези гигантски влечуги могат да погълнат цял алигатор или пума, раждат до сто бебета годишно и са способни дори да убият човек. Ще наблюдаваме страховита атака на питон на забавен 200 пъти кадър. Също така, Найджъл се бори с най-големия питон в САЩ. Предстои да видите и първия правен досега запис на гнездо на диви питони във Флорида. Ще завладеят ли тези питони пришълци блатистите равнини на Флорида? Дали няма да преминат и отвъд тях? Само времето ще покаже.



Стаи за милион долара

FLN, 4 август, 14:45 часа



Надпревара за находки - Тексас: Танкистка

History Channel,  3 август 15:30 часа 

„Надпревара за находки” е особен вид търсене на съкровища, при което ако имаш късмет, можеш да забогатееш чрез участие в търговете. Участниците в търговете са на всякаква възраст - от млади мъже и жени, включили се за забавление и от любов към приключенията, до семейни двойки, търсещи да постигнат бърза и лесна печалба.



Кану-каяк в бързи води: Световна купа Испания, пряко

Eurosport 2, 2 август 13:30 часа



"Железният човек 3", фантастичен екшън, САЩ, 2013

HBO, 4 август 14:25 

Филантропът Тони Старк трябва да облече костюма на Железния човек, за да се противопостави на враг с привидно безгранична мощ и власт.
Този път индустриалецът със силно развито чувство за справедливост Тони Старк трябва да облече костюма на Железния човек, за да се противопостави на враг с привидно безгранична мощ и власт. Собственият свят на Тони е унищожен от тайнствения враг и той се залавя с трудното и изключително опасно начинание да открие виновника за тази катастрофа. Докато залага живота си на карта Старк се изправя пред въпроса, който винаги е избягвал: дали костюмът на супергерой определя мисленето на човека, който го е облякъл или човекът диктува поведението на супергероя.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.