Следва

Годежните пръстени на звездите отблизо

Майка за милиони! Даутцен Крус в перфектна форма дни преди раждането

Тя е готова да даде живот на второто си дете до дни, но въпреки последната фаза на бременността, в която е...

People of art преди 9 години

Тя е готова да даде живот на второто си дете до дни, но въпреки последната фаза на бременността, в която е, Даутцен Крус не спира да бъде стилно и очарователно присъствие във всяка компания.

Само преди дни ангелът на Victoria's Secret сподели своя снимка с друга бременна красавица - холандския модел и актриса Лике ван Лексмунд, като двете изглеждаха видимо доволни от това, че срещат неродените си бебчета.



Даутцен, която е преустановила пътуванията си, и в момента чака раждането на своето момиченце в Холандия, изглежда прелестно в тясната черна рокля с дълъг ръкав, в която е побрала почти същото перфектно тяло, което разхождаше по модните подиуми и преди 9 месеца, с единствената разлика, че сега има наедряло коремче. Не се и съмняваме, че съвсем скоро ще започнем отново да я виждаме в кампаниите на големите брандове, въпреки майчинството, защото помним колко бързо моделът влезе във форма след първото си раждане.



Даутцен стана майка за първи път през 2011-та година, когато роди момченце на съпруга си, диджея Сънари Джеймс (Sunnery James). Бебето, което двойката кръсти Филон, се появи на бял свят в една от клиниките в Амстердам, с тегло от 3,6 кг.



Да припомним, че на 7 ноември 2010г. Тогава на 25, Даутцен се омъжи за Сънари. Церемонията се състоя в родния град на Крус - Eastermar, Холандия, а на сватбата присъстваха само най-близките им приятели и роднини.




 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра