Следва

Красотата в музиката идва с NICOLE MOUDABER и FEDDE LE GRAND този уикенд

Годежните пръстени на звездите отблизо

Какво носят на ръката си, и по-конкретно на безимения пръст влюбените звезди, така, че да...

People of art преди 9 години

Какво носят на ръката си, и по-конкретно на безимения пръст влюбените звезди, така, че да укажат годежа си, ни показва галерията.

Прави впечатление, че обикновено знаменитостите не щадят средства за повод като този и момичетата им разнасят на скъпоценния си пръст величествени скъпоценности. Много, много карати, сапфири, изумруди и прочие.

И най-хубавото в поредицата: близък план на всички тях, та ако решим да ги повторим, да не ни е трудно!


/Ким Кардашян/

Кание Уест предложи на Ким Кардашиян, от която има дъщеря Норт, с 15-каратов диамантен пръстен от Лорейн Шварц. Рапърът нае цял бейзболен стадион и оркестър от 50 симфонични музиканта, за да създаде перфектната обстановка за предложението си.


/Шерил Кол/

Шерил Кол разкри, че тайно се е омъжила за френския си приятел Жан-Бернар Фернандез-Верини на 7 юли. Бляскавият годежен пръстен доказва това. Чудим се само, дали ще запази фамилията на бившия си съпруг Ашли Кол, или ще се сдобие с новото си име Шерил Фернандез-Версини.


/Мери-Кейт Олсън/

Мери-Кейт Олсън се сдоби с винтидж пръстен на Cartier от 1953-та година, след като нейният приятел Оливие Саркози й предложи брак.


/Мила Кунис/

Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис се сгодиха през март, а Аштън сложи този голям диамантен пръстен на пръста й.


/Бехати Принсло/

Моделът на Victoria's Secret, Бехати Принсло получи пръстен от вокалиста на Maroon 5 Адам Ливайн, малко след като се събраха след година раздяла. Певецът сгоди за себе си 24-годишната си приятелка с диамантен пръстен, антика от 1930-та година.


/Ел Макферсън/

След слуховете за годежа й с Джефри Софър - строителен предприемач, по-рано тази година Ел Макферсън показа огромен диамант. Събитието, оказа се, се е състояло на 26 март в Лондон.


/Кийра Найтли/

Сдържаният романс на Кийра Найтли и Джеймс Райтън бе разкрит от бившата му приятелка Алекса Чънг, след което той и актрисата се сгодиха.


/Дженифър Анистън/

Звездата от сериала "Приятели" - Дженифър Анистън, прие предложение за брак от актьора и сценарист Джъстин Тероу на неговия 41-ви рожден ден, през август 2012.


/Сиена Милър/

Актрисата Сиена Милър обяви годежа си за Том Стъридж месец след като се разбра за бременността й през януари 2012. Нейната сестра Савана обяви, че новородената им дъщеричка ще се казва Марлоу.


/Каролин Сийбър/

Посланикът на CHANEL, Каролин Сийбър, обяви годежа си за Фриц Вон Уестенхолц, с когото са заедно от пет години, през септември 2012 и остави феновете на шивашките й умения любопитни да разберат дали Карл Лагерфелд ще измисли дизайна на булчинската рокля.


/Кейт Мос/

Джеймс Хинс прекара месец в търсене на перфектния пръстен и несъмнено го откри. Моделът на пръстена е по оригинални скици на иконата от 20-те Зелда Фитджералд. С изключение на няколко раздели, двойката е заедно от 2007 година. Те се ожениха миналото лято, като празникът продължи три бохемски дни.


/Кейт Босуорт/

Кейт Босуорт публикува снимка на бижуто, подарено й от годеника Майкъл Полиш, в Twitter, с което официално потвърди годежа им. Кейт първоначално носеше оригиналния винтидж пръстен на дясната си ръка, но след като се разчу новината, го премести на лявата.


/Джесика Бийл/

Джъстин Тимбърлейк предложи брак на Джесика Бийл през декември 2010 г. в Джаксън Хол, Уайоминг. Пръстенът, който получи актрисата е на стойност 130 000 USD, избран лично от Джъстин. " Аз нямам думата в този случай. Не го следя под микроскоп," казва Джесика. "Той е смел в избора си и има око за дизайн. Ще бъда искрена: Той има по-добър вкус от мен."


/Кейт Мидълтън/

Може би едно от най-известните в цял свят бижута е диамантеният пръстен с 18-каратов сапфир на него. Този пръстен е принадлежал на майката на принц Уилям, принцеса Даяна. Уилям пазел безценния пръстен в спортната си раница в продължение на три седмици преди да предложи на Кейт, по време на почивката им в Африка през 2012 година.




/Попи Делевин/

Не бяхме виждали никакви снимки на пръстена на Попи Делевин досега, но попаднахме на този кадър на кутията на Аня Хайндмарч, която е правена по поръчка. Кутията върви с гравиран текст "Ще се омъжиш ли за мен?" и има две разделения, украсени със снимки на щастливата двойка и две малки чекмедженца с щампованите думички "Щастливи дни" и "Обичай ме". 25-годишната Попи се среща от две години насам с Джеймс Кук, който междувременно заслужи мястото си в семейния авиокосмически бизнес.



/Блейк Лайвли/

Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс се запознават на снимките на филма "Зеленият фенер" през 2010, а година по-късно вече се знае от всички за връзката им. Актрисата от сериала "Клюкарката" и нейният любим актьор сключиха тайно брак през септември 2012 в Чарлстън, Северна Каролина.


/Бионсе/

Бионсе и Джей Зи, познати като най-скъпата двойка в шоубизнеса, официално се сгодиха през 2008 г. Двойката се ожени малко по-късно същата година, а януари 2012 година приветстваха на бял свят първото си дете, Блу Айви Картър.


/Анджелина Джоли/

Двойката, известна като Бранджелина - Брад Пит и Анджелина Джоли, се сгодиха през април на 2012. Брад посетил бижутера на Анджелина, Робърт Прокоп, който изработвал пръстена близо година за толкова специалния момент.


/Кели Озбърн/

Кели Озбърн си направи бляскав сребърен маникюр, който да си отива с диамантения годежен пръстен на ръката й. Матю Мосхарт и Кели се сгодяват на почивка в Ангуила, само две години след като се запознават на сватбата на Кейт Мос и Джейми Хинс.


/Хайдън Панетиер/

Актрисата Хайдън Панетиер и нейният световен шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко доказаха, че любовта побеждава всичко, включително и голямата разлика във височината. Актрисата потвърди годежа си в предаването US Breakfast. Двамата са заедно от 2009 и имаха своите върхове и спадове, преди събирането им отново през януари. След предишния отказ, според слухове, сега вече огромният диамант на лявата ръка на Хайдън определено сложи край на играта и началото на нещо друго.


/Оливия Палермо/

Модното лице Оливия Палермо получи предложение за брак на Карибите в навечерието на Нова Година на границата с 2013 от дългогодишната си любов, модела Йоханес Хюбл. В началото на тази година двойката вдигна и сватба.


/Скарлет Йохансон/

Докато модните критици изследваха всеки инч от нея на червения килим, облечена в рокля на VERSACE, репортерите уловиха почти веднага бляскавия диамантен пръстен с ArtDeco елементи. Скарлет потвърди за годежа си с Ромен Дориак, събитие, станало факт след бурен 9-месечен романс.


/Алисън Уилямс/

Актрисата Алисън Уилямс предстои да се превърне в госпожа Ван Вийн, след като приятелят й Рики я връхлетя с вечния въпрос, придружен с диамант.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра