Следва

Лятна грижа за косата у дома. Или как да си направим маска от натурални продукти

Ярко червени! От Кристиан Лобутен! Нокти, не обувки!

Всеки знае историята за възникването на прочутите червени подметки от Кристиан Лубутен, които преди няколко десетилетия той смело боядиса с лак за нокти...

Nails преди 9 години

Всеки знае историята за възникването на прочутите червени подметки от Кристиан Лубутен, които преди няколко десетилетия той смело боядиса с лак за нокти и ги превърна в хит. Сега обаче, френският дизайнер е решил да отдаде нужната почит на бюти-индустрията и да зарадва още повече нежния пол, като създаде своята първа колекция лакове за нокти, пребогата, с цели 30 нюанса. 

Колекцията е разделена на три групи: Pop, Nude и Noir, като централно място, разбира се, заема червеният оттенък Rouge Louboutin. Отличителна черта на новите лакове е, че имат изключително богат и наситен цвят и дълготрайност. А елегантните шишета, завършващи с дълги шипове, точно в стила на Лубутен, придават завършеност и неповторим стил. 

Лаковете ще бъдат пуснати в бутиците на  Christian Louboutin, както и Saks Fifth Avenue в края на август, на цена от 30 долара. Дизайнерът споделя по повода, че иска сериозно да се занимава с козметика и обещава, че в следващите няколко години ще представи и други продукти за красота.

More from View Sofia

More Nails