Следва

Стил урок на седмицата: White is the New Black, особено през лятото

Кейт Мос се върна към старото си АЗ! Пияна и без билет на летище в Турция

В миналото всички я познаваха като "кокаиновата фея", която не...

All fashion преди 9 години

В миналото всички я познаваха като "кокаиновата фея", която не пропускаше светско парти или забавление, но с днешна дата бившата й същност е добре заменена с тази на модна икона, майка и пример затова как трябва да изглежда една жена на 40.

И тъкмо, когато най-малко очаквахме... дяволчето, стояло скрито години наред зад миловидното изражение на Мос, излезе на яве. И то пред огромна международна публика.

Кейт беше щракната, от похотливи папараци, пияна до козирката на летище в Турция. Звездата успяла да се качи на самолет към Лондон без да си купи билет и определено си навлякла гнева на много от заобикалящите я пътници.



Случката се е разиграла в понеделник вечерта на летището на турския югоизточен град Бодрум. Видимо пияната Мос е искала да се прибере у дома след почивка в местен център за детоксикация.



Очевидец разказа за „МейлОнлайн“, че Кейт прекарала доста време в разговор с дюти мениджъра, като по думите му, тя се е опитвала да се качи на полет на EasyJet за британската столица без да си купи билет.

Мос е пристигнала на летището в 20:30 часа местно време в понеделник и се наредила на опашката за полета в 21:00 часа за Лондон.

"Всички бяха на мнение, че тя нямаше билет, но след разговор с мениджъра тя се качи на самолета", казва очевидец.



"Очевидно бе, че Кейт си бе пийнала, защото говореше на висок глас и въобще не се притесняваше, че някой може да я забележи. Ако аз дойда за полета пиян, въобще нямаше да ме пуснат да се кача, но понеже тя е Кейт Мос може...", изразява недоволството си пътника.



Намирайки се вече на борда, супермоделката и майка на едно дете, с радост е разговаряла с всички около нея, без въобще да се притеснява. Някои от пътниците побързаха да се похвалят, че са я видели пияна и изкоментираха това в социалните мрежи. "Току що кацнах заедно с много пияната Кейт Мос", пише Райс. "Видях пияната Кейт Мос на летището", пише на свой ред Амелия.








 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.