Следва

Стил урок на седмицата: White is the New Black, особено през лятото

Кейт Мос се върна към старото си АЗ! Пияна и без билет на летище в Турция

В миналото всички я познаваха като "кокаиновата фея", която не...

All fashion преди 9 години

В миналото всички я познаваха като "кокаиновата фея", която не пропускаше светско парти или забавление, но с днешна дата бившата й същност е добре заменена с тази на модна икона, майка и пример затова как трябва да изглежда една жена на 40.

И тъкмо, когато най-малко очаквахме... дяволчето, стояло скрито години наред зад миловидното изражение на Мос, излезе на яве. И то пред огромна международна публика.

Кейт беше щракната, от похотливи папараци, пияна до козирката на летище в Турция. Звездата успяла да се качи на самолет към Лондон без да си купи билет и определено си навлякла гнева на много от заобикалящите я пътници.



Случката се е разиграла в понеделник вечерта на летището на турския югоизточен град Бодрум. Видимо пияната Мос е искала да се прибере у дома след почивка в местен център за детоксикация.



Очевидец разказа за „МейлОнлайн“, че Кейт прекарала доста време в разговор с дюти мениджъра, като по думите му, тя се е опитвала да се качи на полет на EasyJet за британската столица без да си купи билет.

Мос е пристигнала на летището в 20:30 часа местно време в понеделник и се наредила на опашката за полета в 21:00 часа за Лондон.

"Всички бяха на мнение, че тя нямаше билет, но след разговор с мениджъра тя се качи на самолета", казва очевидец.



"Очевидно бе, че Кейт си бе пийнала, защото говореше на висок глас и въобще не се притесняваше, че някой може да я забележи. Ако аз дойда за полета пиян, въобще нямаше да ме пуснат да се кача, но понеже тя е Кейт Мос може...", изразява недоволството си пътника.



Намирайки се вече на борда, супермоделката и майка на едно дете, с радост е разговаряла с всички около нея, без въобще да се притеснява. Някои от пътниците побързаха да се похвалят, че са я видели пияна и изкоментираха това в социалните мрежи. "Току що кацнах заедно с много пияната Кейт Мос", пише Райс. "Видях пияната Кейт Мос на летището", пише на свой ред Амелия.








 

More All fashion