Следва

Даутцен Крус стана майка за втори път

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Продължаваме да споделяме с вас най-доброто от най-доброто кино, очаквайки с нетърпение да се насладим на дозата филмова терапия в някоя скучна петъчна вечер например...

Movies & TV преди 9 години

Продължаваме да споделяме с вас най-доброто от най-доброто кино, очаквайки с нетърпение да се насладим на дозата филмова терапия в някоя скучна петъчна вечер например. И още повече, ако вече добре сте си припомнили незабравимите стари on the road филми, е време за нещо свежо, ново и завладяващо, точно каквито са и заглавия за тази седмица.

Така че насладете се на трейлърите, припомнете си и предишните (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Trailer4), и хайде на кино!

"The One I Love"

Актьорите:  Елизабет Мос, Марк Дуплас, Тед Дансън

Режисьорът:  Чарли Макдауъл

Сюжетът: "The One I Love” и разказва за мъж и жена пред раздяла, които отиват да прекарат уикенд във вила извън града. Скоро след пристигането си там, обстоятелствата ги принуждават да изследват себе си, връзката си и евентуалното им бъдеще заедно.

Премиерата: 1 август на VoD; 22 август киносалони САЩ







"Get on Up"

Актьорите: Дан Акройд, Кийт Робинсън, Нелсън Елис, Джил Скот, Лени Джеймс, Вайола Дейвис, Октавия Спенсър, Чадуик Боусман, Тика Самптър, Дейвид Андрю Наш

Режисьорът: Тейт Тейлър

Сюжетът: "Get on Up" е биографична драма за живота на певеца Джеймс Браун.

Премиерата: 1 август

 





"The Hundred-Foot Journey"

Актьорите:  Хелън Мирън, Мишел Блан, Ом Пури, Джухи Чавла, Маниш Дайал, Амит Шах, Шарлота Ле Бон, Роен Чанд
Фарзана Дуа Eлахе, Дилан Митра

Режисьорът: Ласе Халстрьом

Сюжетът: Някъде в южна Франция мадам Малори, чиито класически френски ресторант е удостоен със звезда на Мишлен, управлява с твърда ръка в кухнята, ала е изправена пред неочаквано предизвикателство, когато индийско семейство наема изоставената къща от другата страна на улицата и отваря… ресторант! Логично е да се обяви война, но младият Хасан (Маниш Даял), който все още изучава тайните на занаята, няма нищо против да почерпи от опита на съседите, и резултатът е омагьосващо вкусен.

Премиерата: 8 август 







"The Drownsman"

Актьорите: Мишел Майлет, Каролайн Корицки, Джема Бърд Матисън, Сидни Кондрас, Клер Бастейбъл, Райън Барет

Режисьорът: Чад Арчибалд

Сюжетът: След като почти не се удавя в езерото, животът на Мадисън вече не е същият. Никой не знае какво се е случило под водата, но след това тя започва да развива хидрофобия. Заради страха си Мадисън се затваря в себе си и да избягва околните, но чувството се усилва все повече и повече, докато тя не започва да вижда странна и тъмна фигура, която я преследва ден и нощ. Приятелите на Мадисън се опитват да помогнат в борбата с фобията и виденията, докато те случайно отварят мистериозен шлюз, който води към звловещо и тъмно място, където никой не е в безопасност.

Премиерата: 2 август 







"Burying the Ex"

Актьорите: Антон Йелчин, Ашли Грийн, Александра Дадарио, Оливър Купър, Минди Робинсън, Габриел Крисчън

Режисьорът: Джо Данте

Сюжетът: Burying the Ex” е „outrageous” хорър-комедия, която се фокусира върху Макс (Антон Йелчин) – симпатичен младеж, който изпитва съмнения за съвместното бъдеще с приятелката си Евелин (Ашли Грийн). Тревогите на Макс как да прекрати връзката си са решени, когато Евелин загива при нелеп инцидент. Отново на „ергенската сцена”, няколко седмици по-късно Макс среща Оливия (Александра Дадарио), която може да се окаже неговата сродна душа. Тяхната любовна идилия обаче е нарушена, когато Евелин възкръсва от гроба и убедена, че Макс ѝ принадлежи, е готова на всичко, за да си го върне.

Премиерата: 27 август - фестивала във Венеция 





More from View Sofia

More Movies & TV