Следва

Просто тениска

Новото момиче на Stella McCartny - голата Лара Стоун

Само няколко месеца след раждането на своя син Алфред, Лара Стоун, по-женствена и...

All fashion преди 9 години

Само няколко месеца след раждането на своя син Алфред, Лара Стоун, по-женствена и по-красива от всякога, подписа договор да бъде новото лице и "тяло" на най-продавания парфюм на британския талант Стела МакКартни - Stella.

Изваяна като статуя, Лара позира напълно гола, а опияняващо ароматните шишенца са поставени на стратегически места.

В интервю Стела МакКартни споделя убеждението си, че именно Лара е префектната жена за нейната кампания: "Тя е много млада, с привидна невинност, но вече притежава и нужната доза зрялост, тъй като е майка отскоро."



На кадрите, дело на Mert Alas и Marcus Piggort, се наслаждаваме на Лара, която е толкова нежна, сякаш чуплива, и почти без грим.

Като същинско олицетворение на сексапила тя ни покорява, а ние доброволно се предаваме. Един от най-силните кадри я представя в силно близък план, акцентирайки върху иконичната й уста - пълните устни и зъбите с чаровно разстояние между тях, притиснали едновременно нежно и страстно умалена версия на парфюма.

Ароматът сам по себе си може да не е нов, всъщност дори е пуснат на пазара преди цяло десетилетие, но олицетворява ценностите на МакКартни, а те са именно да се придържа към, и развива успешно, нещата, които истински обича.

More All fashion