Следва

Четиво в четвъртък: "Живот на половини" от Антон Терзиев

Ким Кардашиян и нейните 1200 селфита в Тайланд

Реалити звездата прекарва по-голяма част от неотдавашната почивка в Тайланд в правене на селфита, които да включи в специална книга подарък за съпруга й...

People of art преди 9 години

Крис Дженър е не само майка, но и мениджър на децата си - Ким Кардашиян, Клое, Кортни, Кендъл и Кайли и следи всичките им действия под лупа. Ето защо тя не можа да подмине манията на съпругата на Кание към селфитата и дори я обяви за обсебена и самовлюбена в ефир пред милионна аудитория.

Според 58-годишната Дженър Ким си е направила близо 1200 селфита по време на почивката им в Тайланд, което е абсолютно смущаващо и достойно за терапия и тя нямало как да си затвори очите затова.



Строгата майка обяви дъщеря си за прекалено нарцистична, след като в един от последните епизоди на семейното риалити на Кардашиян Ким възкликна: "О, не съм си правила селфи в тази стая”, на което Крис отвърна: "Колко селфита ще си направиш за един ден? Ти си обсебена”.

Дъщеря ѝ обаче ни най-малко не се впечатли и отвърна : „Имам нужда от 1200”. После поясни, че прави снимките за специалната книга със селфита, която прави за съпруга си и заяви, че трябва да се преоблече, за да не се повтарят тоалетите ѝ в кадрите, което допълнително потресе Дженър.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра