Следва

Порасналата дъщеря на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър с първа самостоятелна модна изява

Всички носят: Вълшебните чанти на Céline

Известните не могат без нея. Модните блогърки - също. Френската модна къща с...

All fashion преди 9 години

Известните не могат без нея. Модните блогърки - също. Френската модна къща с утвърдени традиции успя да се наложи тотално с чантата, позната ни от всяко списание и моден блог. Това е една от първите световни марки, прегърнали концепцията за класа и стил, и утвърдили се като лидер на пазара с тези си качества. До преди появата на този модел чанти обаче, те не са толкова масово споменавани, както е в настоящия момент. А този настоящ момент се проточва вече повече от две години. И на дамите не им омръзва да се сдобиват с още различни цветове от популярния модел.

Класата на парижанката е факт, който не можем да оспорим. Френските момичета са в състояние с най-малко аксесоари, най-незабележим грим и най-семпъл тоалет да блеснат повече от всеки друг. Дали вълшебната думичка Франция или нещо друго стои в основата на тази магия, не се знае. Но е факт. И не е учудващо тогава, че марка като Céline придобива подобна полулярност само покрай един свой артикул.



Излиза от гардеробите на тежките сноби от пост аристократичното френско общество и се слива със свежите модни течения и техните приносители. Името на марката идва от латински и означава рай. И ние не се съмняваме, че този модел кара дамите, които смело го прегръщат, да се чувстват сякаш са попаднали точно там. Все пак завърта умовете и развинтва фантазиите на хиляди девойки по света, наблюдавайки ги от страниците на блоговете, които следят ревностно. А всяка известна личност я лансира ежедневно, в случай, че допуснем, че тя изобщо се нуждае от допълнителна реклама.

Определено е идеална за бизнес дамите с характер и онези, които обичат да носят класата със себе си всеки ден.

Урбанистична или не, тя е унифицирана и абсолютно обожавана. Това не е ли достатъчно, за да я заобичаме?!































More All fashion