Следва

Идеално приготвена домашна храна само за минути

Летни страсти: В анкетата ни днес мъжете отговарят - Как изглежда идеалната спасителка на плажа?

Днес 18 мъже над 18 споделят с нас мечтите си, или с други думи отговарят на въпроса...

All About Life преди 9 години

Днес 18 мъже над 18 споделят с нас мечтите си, или с други думи отговарят на въпроса, който им зададохме спорадично: Как изглежда идеалната спасителка на плажа?

Отговорите им заслужават поне един поглед и... няколко усмивки. Приятно четене!

Любо, 22

Руса с големи гърди и зелени очи. И с един огромен коз между зъбите. А пък иначе, перфектна е тази, която ще ми извади детето като се дави, ако ще на нищо да не прилича в лицето.

Андрей, 26
Идеалната спасителка за мен е поне 180 см., 80-85 килограма и е била поне 2 пъти републиканска шампионка по плуване при девойките. В смисъл... тежа 120 килограма и искам да бъда спасен, а пичета има по целия плаж.

Калоян, 23
Приятно мургава, с шоколадов тен, коса на кок и тарикатски цайси. Да е с кафяви очи, задължително цял бански, широка усмивка и да прави уста в уста!

Митко, 23 
Перфектната спасителка на плажа трябва да е истинско мъжко момиче. Да има физическите данни на спасител, за да може да се бори със силата на водите и да изпълнява длъжността си коректно. Всякакви отличителни белези като големи гърди и малко дупе са напълно излишни, защото това няма да я прави по-годна за изпълнение на задачите й, а би я направило просто обект на внимание, което не е целта.

Ив, 25 
Идеалната спасителка трябва да може да плува! Не с прекалено големи гърди, но не и без никакви. Слаба, но със спортна фигура, иначе как ще извади някой 100кг човек? Не трябва да се захласва по всяко хубаво момче, а да си следи плажа, все пак за това е там. Красива и отдадена на работата си.

Андрей, 27
Да не е с типичните за спасителите цели червени бански, а да е с нещо малко по-фънки, примерно на точки. Цветни татуировки, гривнички, пиърсинг на носа и ярко розова коса на опашка, за да я виждат отдалеч удавниците.

Ваньо, 27
Чернокоса, опъната като струна, с еротично бельо на Victoria's Secret и зачервени очи.

Георги, 27
Истинска жена, с перфектно тяло, красива и сериозна в работата си.



Стефан, 23
Брюнетка със синьо-зелени очи, висока около 168-175, гърди - малко по-големи от една мъжка шепа, стегнато дупе, абе спортна мацка. Да обича да пътува на стоп, да слуша рок и да се снима гола. Да обича да меси хляб и да готви, ама не е задължително. ИИИииии като идва да ме спасява (може и по бански) да носи две студени бири Радлер... може и Ариана.

Димитър, 18
Кара Делевин, бански La Perla, бронзов тен, дива, да спасява с емоция, представям си я легнала на хамак с балдахин, с чаша Moet Ice Imperial и купа с плодове - дини, пъпеши... свежа музика..

Русен, 24
За мен спасителката на плажа е момичето, което ми носи коктейл след коктейл, след коктейл и това ме спасява да не влизам на дълбокото.

Светлин, 25
Зелени очи, русолява, с много малки лунички, син бански и Rayban wayfarer.

Стоян, 30
Спортно тяло, широки рамене ( все пак трябва да те извади от водата ) и големи гърди, които да я държат на повърхността.

Тодор, 27
Представям си я като някой от моделите на Victoria's Secret, Адриана Лима, например. Тя е просто мечта...



Георги, 25
Идеалната спасителка е руса, има бронзов тен и определено е много секси.

Росен, 29
Със страхотно тяло, разбира се, как да изглежда...

Николай, 25
Ооо много секси, перфектно тяло и тен, да ти се иска да се удавиш заради нея.

Мартин, 20
Ми трябва да ти вдъхва увереност, че може да те спаси, не само да е секси. Освен това, не трябва да изглежда, че я интересува колко мъже я гледат, трябва да е от типа хора, които са отишли да си вършат работата.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.