Следва

Джесика Алба за горещо лято!

Пускат 2000 допълнителни билета за концерта на Бочели

На сцената заедно с Андреа Бочели ще излязат над 130 българи от Оркестъра и Хора на Класик ФМ...

Music преди 9 години

След преместването на концерта на Андреа Бочели, заради огромния интерес към билетите на стадион “Българска армия”, който ще бъде реновиран до 15 август, бяха осигурени допълнителни 3 500 седящи места, както и 2 000 правостоящи, но се оказа, че и те са недостатъчни, за да могат всички почитатели на Маесторото в България да се насладят на невероятния му талант.

Поради голямото търсене на билети за събитието в София на 31 август от всички ценови категории, от които са останали малки количества, които ще свършат през следващите дни, организаторите от European Event Service решиха спешно да пуснат в продажба 2 000 допълнителни билета.

На сцената заедно с Андреа Бочели ще излязат над 130 българи от Оркестъра и Хора на Класик ФМ, които в момента усилено репетират за първото си излизане на сцена на стадион. Към тях ще се присъединят сопрано Светла Василева и китаристката Магдалена Калчева, която е част от кросоувър дуото CARisMA и е лично откритие на Маестро Бочели.

Всичко това несъмнено ще превърне концерта на 31 август на стадион “Българска армия” в едно от най-мащабните и вълнуващи събития, правени у нас през последните години. Затова и огромният интерес от страна на родната публика не е никак необичаен. Маестро Бочели вече обеща да изпълни най-големите си хитове, както и сцени с хор из оперите „Трубадур“ и „Травиата“ от Верди, песни от албумите Incanto, Passione, Sentimento и Vivere.

Билети за концерта на Андреа Бочели все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна

More from View Sofia

More Music