Следва

Райна вари сладко от рози на Орлин Павлов

Джесика Алба за горещо лято!

Гледаме я и се топлим в днешното дъждовно време!

People of art преди 9 години

Горещините това лято достигат нови висини, а главен виновник за случващото се е прелестната Джесика Алба. Актрисата от "Sin City" украсява корицата на августовския брой на MAXIM и освен прекрасни кадри дарява читателите на изданието и с любопитно интервю.

Великолепната майка на две дъщери, съответно на 6 и 2 години, споделя, че има още какво да се желае по отношение на фигурата ѝ и че определено не е в предишната си перфектна форма, но не съжалява за нищо от нещата, които са я довели до тук. Въпреки това красавицата добавя, че никога няма да се откаже от двата си любими  "порока” - начоса и текилата, дори те да влияят неблагоприятно на фигурата й. 

Алба демонстрира защо е една от най-сексапилните жени в света години наред в маслинено зелен бански и мокра тениска, а ние гледаме 33-годишната прелест и се топлим в днешното дъждовно време!






 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра