Следва

Вашите хитри домашни трикове за красота

Аромат на удоволствието: Gucci Première Eau de Toilette

Гучи представя Gucci Première Eau de Toilette, по-леко и деликатно превъплъщение на емблематичния си аромат. Създаден като тържество на удоволствието...

Body преди 9 години

Гучи представя Gucci Première Eau de Toilette, по-леко и деликатно превъплъщение на емблематичния си аромат. Създаден като тържество на удоволствието от успеха, парфюмът е композиран така, че да придаде блясък и яркост на постиженията, които правим всеки ден.

„За мен парфюмът е бутилирано самочувствие и увереност” казва Блейк Лайвли, лице на лъскавата рекламна кампания. „Пръсваш от аромата и мигновено се усещаш по-силен – парфюмът носи богата чувственост, и същевременно има власт над другите хора”.

Ако Gucci Première е нещо като момент на червения килим или гала вечер, новата версия тоалетна вода е по-нежна. Gucci Première Eau de Toilette запазва присъствието и плътността на оригинала, но в омекотен, по-свеж вариант. Той наистина може да се превърне във вашият всекидневен аромат.



Връхните нотки са акорд от бергамот и портокалов цвят и извикват аромата на винтидж шампанско. Сърцевината е интензивен букет от фрезия, българска роза и жасмин, преплетени с мускус. Опушена кожа, кремообразна дървесна нотка и пачули съставляват базата.

Принт кампанията е поверена на дългогодишните сътрудници на Гучи Мерт и Маркус, а кадрите представят красивата и елегантна Блейк Лайвли на фона на леко пустинен пейзаж в Лос Анджелис, готвеща се да влезе под светлината на прожекторите.

More Body