Следва

Мъжете, които познават жените: Журналистът Георги Неделчев

Дупето на Памела Андерсън и някои други горещи подробности

Оценяваме по достойнство задните части на 47-годишната Памела Андерсън и не можем да отречем, че те изглеждат доста добре за възрастта си...

Други преди 9 години

Оценяваме по достойнство задните части на 47-годишната Памела Андерсън и не можем да отречем, че те изглеждат доста добре за възрастта си на този блестящ кадър, уловен от папараците по време на ваканцията на звездата в Сардиния, с почти бившия й съпруг Рик Саломон.

Тя също е във форма, разбира се, като "спасителка на плажа" с три брака и два развода зад гърба си, Пам отдавна е наясно, че да изглежда горещо е сред най-силните й козове, за да задържи вниманието на мъжете, както и обществения интерес към себе си.



И истината е, че подобен род провокации с фотографите, като тази,  едва ли я притесняват, изхождайки от секс лентите и сесиите й в Playboy в миналото, но си мислим, че леко сконфузен е моментът, в който тя е дала още един шанс на любовта си с Рик, след като на 3 юли официално оповести пред медиите, че с 6-месечния им брак е свършено.

За първи път двамата се ожениха през 2007 г., но бракът им бе анулират два месеца по-късно, след което звездите сключиха брак и в началото на тази година.

Памела Андерсън има два предишни брака – с Кид Рок и с Томи Лий, от когото има двама сина.

More Други