Следва

Неустоими мини чийзбургер хапки

Седмичен ХОРОСКОП - 4.08 – 10.08

На лично ниво, тези дни са благоприятни за партньорство и романтични отношения, но са противопоказани откъм спорове за пари и разпределяне на домакинските задължения...

Astro преди 9 години

След напрежението през уикенда, в понеделник, състоянието на биосферата ще се нормализира и до четвъртък включително, на наше разположение ще имаме един относително спокоен период. На този фон, много от участниците в последните събития ще почувстват неотложната необходимост да намалят степента на конфронтация и да се замислят за решаването на сложните проблеми на масата за преговори.

Към края на седмицата напрежението отново ще се засили. От петък вечер и в събота ще започнат да работят едновременно две противоположни тенденции: благоприятна, помагаща да се намери общ интерес и да се постигне съгласие, дори при многостранни преговори и напрегната, пораждаща противоречия при определяне размера на разходите и задълженията на страните.

На лично ниво, тези дни са благоприятни за партньорство и романтични отношения, но са противопоказани откъм спорове за пари и разпределяне на домакинските задължения. Хората, принадлежащи към знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, в събота и неделя може да почувстват умора, общ спад в работоспособността, раздразнителност. Освен това в събота вечер и неделя има повишена вероятност за геомагнитни смущения (магнитни бури), което може повлияе хората с проблеми със сърцето, гръбначния стълб, жлъчката и пикочно-половата система.

Денят на пълнолунието - 10-ти август, е един от малкото дни, през които е по-добре да си почиваме, отколкото да работим. Най-добре е да се съсредоточим върху вътрешния си комфорт, да прочетем книга, да помислим за бъдещите си планове. По време на пълнолунието е добре да не ядем животинска храна. Ако е възможно, да не шофираме и да не излизаме от къщи след полунощ.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Търпение и спокойствие!

Крайно време е да се отпуснеш и да се заемеш с лични дела. Но мечтите ти за почивка през тази седмица, е малко вероятно да се материализират. Очакват те много важни дела, които не могат да бъдат отложени за по-късно. Звездите те съветват да се отнасяш малко по-спокойно към любовните отношения и да не правиш трагедия от дребни кавги с любимия човек!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Радвай се на това, което имаш!

Големият брой неотложни проблеми ще те заставят да нервничиш. Опитай се да се успокоиш и да мислиш само за това, което изисква спешност. След като се ориентираш, всичко ще върви като по часовник. И не забравяй, че стресът не е извинение за ежедневна употреба на литри силно кафе.

Трябва да отложиш всякакви изяснявания на отношенията през тази седмица и да се радваш на това, което имаш. Емоциите ти през тези дни може да бъдат доста нестабилни. По-добре да не се задържаш вкъщи: ходенето на гости или парти може да ти донесе интересни запознанства, за свободните, едно от тях може да се окаже начало на незабравимо романтично приключение.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Внимавай с приятелите!

За да разбереш ситуацията, в която се намираш, трябва да събереш всички факти и безпристрастно да ги анализираш. Бъди внимателен с новите си приятели - те може да не се окажат такива за каквито се представят! Това е благоприятен период за нови творчески начинания. Не жали време за усвояването на нови методи на работа.

РАК 22.06 – 23.07

Дух на униние!

Не се поддавай на униние, поради временни неуспехи. Постоянството и вярата в собствените способности ще ти позволят да постигнеш целите си. През тази седмица е желателно да се заемеш с решаването на настоящите проблеми. По силите ти е да създадеш около себе си хармонична среда, така че не позволявай на неоснователни съмнения да те безпокоят. При нужда, не се колебай да потърсиш съвет от компетентен човек.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Управлявай умно парите си!

Опитай се да не даваш и да не взимаш пари назаем, и да не поемаш върху себе си никаква финансова отговорност - така ще се предпазиш от сериозни проблеми и загуби.
Твоето разбиране за ситуацията, която е възникнала сега в личния ти живот, е много далеч от реалността, така че има смисъл да се посъветваш с други хора и да чуеш чуждо мнение.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Застой!

Периодът не е благоприятен за каквато и да е дейност, така че в работата може да започне стагнация – идеите няма да намират реализация, а разбирателство с колегите трудно ще бъде постигнато. Напрежение може да обхване и личния живот: може да се почувстваш дистанциран и изоставен от другите хора. Затова е по-добре, от самото начало на седмицата, да намалиш контактите и нивото на активност до минимум. Позволи си да си отдъхнеш, наслаждавай се на живота и не се захващай с нищо ново.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Добри перспективи и късмет!


Везните тази седмица ще имат късмет и добро настроение. Желанието да се забавляваш и безгрижно да прекарваш времето си ще ти пречи на работата. Пред теб може да се отворят добри перспективи, ще се запознаеш с интересни хора. Това е време за планиране и правене на планове за бъдещето. Единственото, което може да помрачи този период е липсата на достатъчно пари за реализацията на идеите ти. Семейните отношения ще се нареждат хармонично. От страна на партньора са възможни приятни изненади.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Доверявай се, но и проверявай!

Обръщай по-малко внимание на слухове и неверни клюки - те могат да те извадят от равновесие и да провокират погрешни заключения и действия. През тази седмица не трябва да вярваш на хората, така че, ако не искаш да бъдеш излъган, действай на принципа "доверявай се, но и проверявай”. Това е принципът, който трябва да те ръководи през тази седмица.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Никакви промени!

През тази седмица не трябва да променяш нищо е в живота си, дори ако в работата и личния живот има какво още да се желае. Ако сега проявиш неуместна активност и започнеш да плуваш срещу течението, житейските ти проблеми може да се задълбочат още повече. Изчакай малко, скоро ще се появи по-благоприятен момент за взимането на важни решения.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01


Ден за ден!

Козирозите през тази седмица може често да попадат в неочаквани ситуации. Външните обстоятелства ще възпрепятстват реализацията на плановете ти. Затова най-правилното поведение в тази ситуация е да живееш ден за ден, реагирайки бързо на променящите се обстоятелства. Опитай се да избягваш дейности, свързани с риск от нараняване. Моментът е добър за извършване на дребни ремонти в дома и технически иновации.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Адаптиране!

През тази седмица ще трябва да се адаптираш към външните обстоятелства. Твоите инициативи едва ли ще повлияят на събитията. Ако имаш дългосрочна връзка, е необходимо да дадеш възможност на партньора да взима решенията, касаещи двама ви. През този период повече ти подхожда ролята на подчинен. Това е добро време за учене, кратки пътувания, срещи, общуване по телефона или в Интернет.
Ще се развиват успешно финансовите дела, ще бъдеш в състояние да разрешиш възникналите материални проблеми. Ако е възможно, посещавай по-често фитнес зала и басейн.

РИБИ 20.02 – 20.03

Промяна или подмяна!

Желанието ти да промениш любимия и да го направиш такъв, какъвто ти харесва, може да развали отношенията ви. Дори партньорът ти да те обича и да е готов да направи много за теб, търпението му не е безкрайно. Ето защо, колкото по-бързо приемеш любимия човек такъв какъвто е, толкова по-здрави ще бъдат отношенията ви! Ако не можеш да устоиш на желанието за промяна, хубаво е да се замислиш, дали това е точния човек за теб!

 

More Astro