Следва

Испанският чаровник Джон Кортахарена прелестен на страниците на DTK

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Новата Pre-Fall колекция на Дийн и Дан Кейтън е вдъхновена изцяло от затвора, поправителните институции и клиники за душевно болни...

All fashion преди 9 години

Синьо вълшебство. Кейти Пери в Ели Сааб

Чудесен избор на иначе нeпоследователната в стилистично отношение Кейти Пери – за изпълнението си на Гала вечерята отбелязваща 46-тата годишнина на Special Olympics в Белия Дом тя беше избрала зашеметяваща рокля в кралско синьо на Ели Сааб. Зелената й коса е прибрана в стилен кок, а малиновото червило допълва идиличната хармония.





Джон Кортахарена за последния брой на списание Dress To Kill

Само преди дни ти споменахме за този красавец, имал удоволствието да прегръща полуголата Миранда Кер, макар и само на снимачната площадка, а днес вече ти го показваме в целия му блясък, за да се насладим заедно на самостоятелната му изява за посления брой на кандаското модно списание Dress To Kill. Превъзходен мъж сниман от много талантлив фотограф. Поздравяваме Грег Суолс за перфектно свършената работа.





Виж всички снимки тук >>> 

За лошите момчета на Dsquared2 с много любов

Новата Pre-Fall колекция на Дийн и Дан Кейтън е вдъхновена изцяло от затвора, поправителните институции и клиники за душевно болни. Двамата братя се забавляват оставяйки своя почерк върху всеки един от моделите и в същото време са съвсем сериозни в интерпретацията на лошо момче, която дълбоко внушават.

Харесваме идеята им за мъжете, които не подлежат на дресировка, за непослушните личности, за красиво изглеждащите наказани хора, но по-свободни от всеки друг, както и свежестта, носещия се оптимизъм и това, че оранжевото е новото черно, поне този сезон, поне в тази тяхна колекция. Разгледай целия Pre-Fall 2014 Lookbook тук.





Мастило, което променя цвета си в капсулната колекция на Сваровски

По време на Лондонската седмица на модата художничка Лорън Боукър и изследователското й студио THE UNSEEN представиха вид мастило, което реагира на вятър и променя цвета си според различните флуктоации във въздуха или около тялото.

Демонстрирани в дизайна на капсулната колекция „Въздух” за Сваровски био-химическите технологии са интегрирани в пластове плат, които променят червено-зелено-синята (RGB) си пропорция в отговор на промените в средата. Колекцията „Въздух” „превежда” външните сили в графичен дисплей. Нано съставките (мастило и нишки) могат да „усетят” измененията в седем параметъра – топлина, UV, замърсяване, влага, химикали, настиск и звук, и всеки от тях има свое цветово изражение на дадената повърхност. Така например топлината променя цветовия RGB баланс необратимо, докато замърсяването варира единствено между жълто и черно. 



Безобразно красивата Алина Красина за Factice Magazine 

Ето нещо свежо сред лицата на модния хоризонт – 22 годишният руският модел Алина Красина. Пред камерата на Уатанаби тя пресъздава футуристично-анрдогинна-супер фешън визия, с лека алюзия за излъчването на Мила Йовович в „Петия елемент". На нас красивите неща никога не са ни в повече и се надяваме да виждаме по-често интригуващото лице на Алина.








 

More All fashion