Следва

Звезден Instagram - домашните животни на Холивудските любимци

Гери Дончева налази Траволта

Гери Дончева налази Траволта

People of art преди 9 години

Моделът, бизнесдама и писателка Гери Дончева оплете в мрежите си холивудската легенда Джон Траволта. За близката им среща свидетелства и кадър, който Дончева пусна в профила си в социалните мрежи.

„Булката с чеиза” се запознала с актьора от „Криминале” преди дни на парти, дадено от немската оръжейна фамилия Глок в австрийския град Клагенфурт. Купонът бил само за отбрани гости, сред които била и Гери. Тя посетила австрийския град по лични работи, в това число и състезание с коне.



Траволта останал очарован от българката, защото тя се оказала от малкото жени на партито, които изглеждали перфектно, залагайки на естествената си красота, а не на козметични чудеса. След като се заговорили, звездата от „Брилянтин” не скрил почудата си, че Гери се занимава хем с писане на детски книжки, хем с правене на рап парчета. Той елегантно помолил да си разменят имейли и обещал, като има път към България, да потърси Дончева и да продължат сладката си приказка.

След като Гери пусна във Facebook снимка с Джон Траволта, на страницата й заваляха въпроси дали това е истинският актьор или негова восъчна фигура. Други недоумяваха как тя се е озовала в Австрия. Заради всички тях Гери пусна лаконично обяснение защо е в австрийския град и как се е прибрала в родината. „Със самолет, собственост на мой много близък приятел, се прибрах от Клагенфурт. Състезанието с конете мина успешно, всичко е наред с мен. Стига задавахте излишни въпроси.”

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра