Следва

Световноизявени музиканти пристигат за фестивала 180˚

Красива в своята бременност - Кристина Агилера за V Magazine

Напоследък, като традиция в Холивуд се превърна бъдещите майки да оголват коремчетата си пред камерата...

People of art преди 9 години

Малко останаха звездите, които не са снимали децата си преди да се родят. Напоследък, като традиция в Холивуд се превърна, бъдещите майки да оголват коремчетата си пред камерата, красиви в своята бременност, и да намират място на страниците на някои от най-четените издания отвъд Океана.

Кристина Агилера, която е бременна за втори път, също не остана назад и се появи в последния брой на американското модно списание V Magazine заедно със Матю Рътлър, който е баща на нероденото й бебче и мъжа до нея през последните 4 години..

На някои от кадрите двамата показват цялата си обич един към друг, а на други Кристина е напълно съблечена и сама, единствено с любовта си към малкото същество. 

В броя 33-годишната изпълнителка споделя, че през целия си живот се е чувствала комфортно в тялото си. "Като жена, аз съм горда да приема тялото си през всеки етап от живота ми – безстрашна и уверена пред неизвестността, която предлага животът."

Кристина има и 6-годишен син, плод на любовта й с бившия й съпруг Джордан Братман.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра