Следва

Посветиха аромат на легендарната редакторка на Vogue Даяна Вриланд

Вашите хитри домашни трикове за красота

Преди време започнахме да споделяме с вас ценните и дори безценни съвети, които получихме пак от вас, читателите, като отговор на молбата ни - условие на приключилия вече конкурс на View Sofia и PRETTYBOX...

Body преди 9 години

Преди време започнахме да споделяме с вас ценните и дори безценни съвети, които получихме пак от вас, читателите, като отговор на молбата ни - условие на приключилия вече конкурс на View Sofia и PRETTYBOX, а именно: Споделете вашата собствена артилерия от тайни, които работят безотказно за вас и никога не са ви подвеждали.

Днес продължаваме да разкриваме тънкостите, които прилагате с успех всеки сезон, ефикасни, изпитани, може би бабини прийоми за красота или ваши изстрадани истини за хубостта, които със сигурност ще са от полза на друг и вие и гарантирате с името си затова!

Днес по въпроса за излишните килограми, ни съветва Силвия Тодорова

Как да отслабнем трайно?

Преди няколко години успях да се справя с многото излишни килограми след раждане, благодарение на разделното хранене. И не само успях, но и запазих килограмите си. Усещането да си отново слаба, жизнена и харесвана е невероятно!

Ето я и моята тайна: Започваме да ядем основно сурови плодове и зеленчуци. До обяд само плодове, по много, за да сме сити. Не ядем захар под никаква форма - шоколади, сладкиши, кремове, десерти, подсладени напитки. На основно ядене хапваме само един продукт, плюс много прясна салата, може да се смесват всички видове зеленчуци. Например само печено пиле и салата, или само варени картофи и салата. Заменяме кафето с чай, подсладен единствено с мед. Ядките ядем сурови отделно от всичко останало. Увеличаваме двигателната активност и резултатите няма да закъснеят, макар да идват бавно.

Но добрата новина е, че бавните резултати са сигурни резултати. Тоест няма да се получи прословутият "йо-йо ефект" и да си върнем килограмите.

След 2-3 месеца следване на тази диета, ще сме променили хранителните си навици със здравословни, които ще ни напътстват и занапред. Трудното е първите няколко седмици.

Успех, ти можеш!

More from View Sofia

More Body