Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Застиналата, доста неестествена, въпреки секси статута си, поза и скучноватата историйка, директно изкопирана от популярна рекламна кампания от 50-те хич не допринасят с оригиналност...

Kайли Миноуг на корицата на GQ

Секси, по-секси, най-секси, точно такава е Кайли и обича да го демонстрира честичко.

Разбира се, нямаме нищо против, особено вдъхновяващо е да гледаш красиви тела, сякаш застинали във времето, а всъщност почти докоснали почетното 50. В момента, в който притежателките на тези тела обаче загубят по трасето свежите си идеи и попаднат в безмилостно еднообразие, на нас не ни остава друго, освен да въздъхнем леко въпросително. 

В случая горещата австралийка на мига хваща окото от корицата на италианското GQ, но изваяната й фигура не успява да компенсира недостатъците на cover-a. Нескопосаната фотошопска работа си личи от километри, а застиналата, доста неестествена, въпреки секси статута си, поза и скучноватата историйка, директно изкопирана от популярна рекламна кампания от 50-те хич не допринасят с оригиналност. А имайки в предвид, че в същата „разкриваща“ ситуация са попадали и Джим Кери и Кармен Електра, респективно за кориците на RollingStone и Esquire, доста преди това, не виждаме основателна причина  този сюжет да вижда бял свят отново. 

Виж и останалите корици с подобен сюжет >>>

Кейти Холмс, неграциозна в бяло

Къса, бяла, дантелена, с нежни, много деликатни плисета, съчетана с кореспондиращи изящни сандали в снежната гама.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.