Следва

Бляскавият рожден ден на Рикардо Тиши в 10 Instagram кадъра

Дневниците на редакцията: Лара Стоун в ръцете на Кейт Мос; River Island с капсулна колекция обувки; Рикардо Тиши стана на 40

С шумно парти в още по-шумната Ибиса, Рикардо Тиши отпразнува своя 40-ти рожден ден...

All fashion преди 9 години

Звезден блясък и литри шампанско за рождения ден на Рикардо Тиши

С шумно парти в още по-шумната Ибиса, Рикардо Тиши отпразнува своя 40-ти рожден ден. Стотици близки и не чак толкова близки негови приятели се забавляваха заедно до сутринта, като почти никой не пропусна да отбележе присъствието си в социалната мрежа Instagram.

Много звезден прах и литри шампанско се изляха за здравето на дизайнера, а сред най-бляскавите му гости бяха Кейт Мос, Джъстин Бийбър, семейството Дженър-Кардашиян, моделът Мариакарла Босконо, Кание Уест, Наоми Кембъл и много други.

Ето рождения ден на Рикардо Тиши в 10 интересни Instagram кадъра...

 

 



Виж останалите снимки тук>>

Модната блогърка Сандра Хагелстам с капсулна колекция за River Island

River Island обединяват сили с модната блогърка Сандра Хагелстам (5InchandUp) за създаването на новата си капсулна колекция обувки.

Моделите, които влизат в нея, ще бъдат точно шест, а новината за интересната колаборация излезе придружена и от скици изобразяващи някои от възвисочките творения.

Велур, тос-крокодил и естествен косъм от пони са текстурите, които дизайнерите са избрали да използват за направата на обувките, които пък от своя страна ще бъдат достъпни за всички нас чак от ноември.









Лара Стоун и Кейт Мос, в ролята на неин стилист, за септемврийския Vogue

Това е най-чаканият брой на Vogue за годината и той просто не би бил същият, ако в него присъствие няма и вечната Кейт Мос. Този път обаче, тя не позира за корицата на броя, а застава зад кадър, за да създаде впечатляващи визии, в ролята на стилист, за своята колежка Лара Стоун.

Интригуваща, леко мрачна, но пък много чувствена Лара от своя страна си партнира с живи зверове, за да въплати напълно духа на идващия сезон. Не можем да отречем, че изглежда прекрасно в добре подбраните тоалети Roberto Cavalli, Emilio Pucci, Givenchy и Versace, така че добра работа и на двете момичета.

Сесията е заснета от Марио Соренти.



Виж останалите снимки тук>>>

Vogue Japan с грандиозен септемврийски брой

Креативният тийм Луиджи и Ианго (Luigi & Iango) рeализират един от най-мащабните си проекти за Vogue Japan с фотосесия на някои от най-емблематичните лица от ерата на супермоделите, както само те могат да го направят. С перспектива, която подчертава индивидуалния характер и красота на всеки обект, дуото сътворява забележителна, и вероятно преломна в естетическо отношение фотосесия. Клаудия ШифърСтефани СиймoрЛинда Еванджелиста, Надя Ауерман и Наоми Кембъл се събират на корицата, за да отбележат завръщането на любимци като Маги Райцер, но в кадрите има още много и за всеки – от новото поколение звезди като Тао Окамото и Саския де Брау, до блестящите портрети на Джулия Нобис, които почти излизат извън пределите на страниците. 

Облечени в Comme des Garçons, Йоджи Ямамото и драматичен завършек от последната колекция на Сара Бъртън за Алекзандър МакКуин. Дрехите, заслужаващи музейно представяне като че ли оживяват във всяко изображение, и внушават сила и категорично визуално послание, което само се усилва с всеки следващ кадър.








Виж останалите снимки тук >>>


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.