Следва

Чантата - най-добрият ми приятел

Коя го носи по-добре - Риана и Бионсе от горе до долу в деним и акценти Шанел

И двете изглеждат страхотно, но на нас ни се струва, че все пак...

All fashion преди 9 години

Съвсем наскоро Бионсе пусна кадър в Instagram Denim on Denim, облечена в сет от дънково яке, слънчеви очила Cazal, украшения Шанел и дънкова пола Frame.

Общият вид определено беше окачествен като реминисценция на аутфита на Риана от април 2013. И двете дами са избрали брошки Шанел, но Риана е добавила кожен каскет и син клъч, докато Бионсе е заложила на обувки Кристиан Лубутен, масивна гривна и чанта от питон.




И двете изглеждат страхотно, но на нас ни се струва, че все пак Риана се е справила по-добре – защото е първа и защото е по-смела. Но ти може да мислиш различно, затова днес те питаме, коя изглежда по-добре в този наистина приятен деним ансамбъл? Гласувай в анкетата по-долу.

 

Анкета

Коя от двете звезди носи по-добре приятния деним ансамбъл?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.