Следва

Кърменето е най-естественото нещо. Оливия Уайлд го показа на всички

Спечели двойна покана за партито на MARCO CAROLA

Поредното парти, което няма как да бъде пропуснато...

Music преди 9 години

9 август е датата, на която ще имаме възможността да се насладим на изключителния талант на един от посланиците на техното в световен мащаб, а именно италианеца MARCO CAROLA.

Той се включва с пълна сила в програмата на SOLAR SUMMER 2014 на CACAO BEACH и след над 2-годишно отсъствие, е готов да се реваншира на българската публика с 5 часов разтърсващ сет.

С повече от 20 години опит, CAROLA все още държи позициите на високо ценен, уважаван диджей и продуцент, който остава своя отпечатък в лейбъли като М-nus, Plus 8 2M and Primate Recordings. Добре познат с енергичните си сетове, Carola ще покаже впечатляващия си стил, който владее феновете на електронната музика от Ибиса до Ню Йорк. Преди на него на сцената на SOLAR SUMMER ще се качи резидентът на YALTA CLUB LIUBO URSINY, който ще ни зареди с отличителното си, интелигентното и изискано техно звучене.

Разбира се, това е поредното парти, което няма как да бъде пропуснато, затова и тази седмица ти даваме 24 часа да се бориш за двоен билет за партито. Ето и условието...



1. Отиди на нашата фейсбук страница и се отбележи на снимката на партито, която вече сме публикували там.

2. Върни се тук и в коментарната форма напиши името, с което се представяш във фейсбук, както и истинското си такова, ако то се отличава от предходното.

3. Стискай силно палци за късмет.


Имаш точно 24 часа, за да участваш, защото в четвъртък, малко преди обяд, ще изтеглим печелившия. Пожелаваме ти успех!
 

More Music