Следва

Двубоят между Кубрат Пулев и Владимир Кличко - на живо по Нова на 6-и септември

Кърменето е най-естественото нещо. Оливия Уайлд го показа на всички

30-годишната актриса смело позира за септемврийския брой на изданието, докато кърми малкия си наследник...

People of art преди 9 години

Оливия Уайлд, която стана майка за първи път през април на малкия Отис Александър, позволи на сп. Glamour да надникнат и снимат най-съкровенните моменти със сина й.

30-годишната актриса смело позира за септемврийския брой на изданието, докато кърми малкия си наследник, седнала в класическа закусвалня и облечена в шикозна рокля Roberto Cavalli, съчетана с шал и обувки Prada, обеци Yossi Harari и пръстен Lanvin.

Въпреки дрехите обаче, фокусът пада върху нещо съвсем друго, а именно върху дясната й гърда и голото бебе в ръцете й. А по този повод в интервюто за списанието Уайлд казва: "Да бъда снимана с Отис е толкова съвършено. Всяка моя снимка от тук нататък не би била пълна без него, защото той е част от моята идентичност. А що се отнася за кърменето, то е най-естественото нещо за една майка."





 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра