Следва

Редакторски двубой: Диагноза "къмпингар" - Да или Не?

Летни страсти: в анкетата ни днес питаме - Какво правиш в София през лятото?

Столицата е по-тиха от всякога, хората останали в нея също, затова решихме да им дадем гласност и разпитахме малка част от тях - какво да правим лятото в града, преди съвсем да ни е доскучало...

All About Life преди 9 години

Едва ли има някой, който ще оспори това, че през август София опустява. Всички са на море, на планина, в чужбина и дори съдържателите на театрите, галериите, музеите и на някои заведения пускат завесите и затварят вратите си в очакване на новия градски сезон.

Столицата е по-тиха от всякога, хората останали в нея също, затова днес даваме гласност на част от тях, разпитвайки ги - какво да правим лятото в града, преди съвсем да сме умрели от скука.

Емил, 26

Това лято ми се наложи да поостана за по-дълно от обикновено в София и заради това трябваше да си измисля нови забавления и локации. Ново ремонтираните и освежени паркове като Борисовата градина и парка Заимов са сред любимите местенца за разходка и раздумка с приятели привечер. Същото се отнася и за обновената Витошка с множеството ѝ заведения, притегателен център за многото чуждестранни посетители. Там можеш да се поразходиш и обсъдиш богатия културен афиш, на който гостите на столицата имат възможност да се насладят напоследък. Сред приятните дейности за свободното време се числят и тренировките из различни спортни зали - напр. таекуон-до на стадион Васил Левски или футбол на някое от многото модерни игрища, пръснати основно по южните квартали. През уикенда предпочитам да изляза малко от границите на урбанистичния център, като сменя обстановката със зеленината, тишината и спокойствието на обширния природен парк Витоша. Независимо дали това ще е обиколка по екопътеките след Бистрица и Железница, посещение на Драгалевския манастир, някоя от хижите като Алеко, поход до Черни връх или Боянския водопад или джогинг по панорамната пътека в полите на планината удоволствието и разпускането са гарантирани!

Силвия, 25
Правя си дълги разходки с кучето и приятеля ми. И пикник на Витоша. Тъй като Crash (4 месечен лабрадор) има много енергия, никога не скучая.

Десислава, 26

"Работя", карам колело и пия лимонади пред народния, докато чакам да стане петък, за да замина на морето.

Вики, 21
Почти през цялото лято съм си в София. След много натоварената учебна година обичам да си почивам. Най-вече си наваксам пропуснатия сън. Виждам се с много хора, приятели, с които не съм излизала от месеци, и се чувствам добре, че съм с тях. Всеки ден се разхождам сред природата с любими за мен хора. Обръщам повече внимание на семейството ми. Като цяло релаксирам. През летните дъждовни дни вкъщи чета интересна книга или гледам някоя романтична комедия. Е, също така сядам и да свърша по някоя друга работа, като например да ушия нещо за някого, или да създам някое бижу.

Полина, 26
Нещото, което би ме накарало да съм в София е работата и то само, ако е на климатик, a когато почивам си търся нещо с което да съм ангажирана - с детето на разходки в парка в компанията на приятелки, а вечерите със съпругът ми се наслаждааваме на спокойствието на безлюдна София, вечеряйки навън или на балкона вкъщи. 

Александрина, 20
За съжаление или не, тази година лятото ми е с пълен график. Балансирайки между работа, курмуване и моден стаж успявам да открадна мигове релакс за себе си, дори и да не съм на почивка някъде по морето. В София има достатъчно зелени оазиси, в които мога да почивам, а в компанията на приятелите ми (тези които са си тук, или все още незаминали) се разхождаме по главните софийски улици, площади и паркове. Най-вече в Борисовата градина, перфектното местенце за летни емоции в центъра на София.

Миглена, 29
Ами аз не издържам по цяла седмица в София, гледам уикенда да не съм тук. Но през седмицата откритите барчета вечер са идеално занимание, споделени с хубва компания.

Росен, 20
Навити сме за лятно кино на Витоша с приятелката ми, иначе гледаме да се разнообразяваме.

Михаела, 26
Работя, основно това правя. В свободното време се разхождам из Витоша, ходя на кино и театър.



Росен, 28

През лятото общо взето е тъпо да си в София, но тъй като съм тук обикалям баровете, какво да се прави.

Радо, 27

Наваксвам с работа за цяла година...

Ани, 22
Спортувам и работя, а вечер съм по барчетата на Витошка и пия коктейли, задължително цветни.

Ивелина, 23
Прекарвам хубавите летни дни в релакс и почивка в покрайнините на София.

Ирина, 23
Каквото и зимата. София има достатъчно интересни мероприятия за лятото, има страхотни паркове и градини, в които можеш да си почиваш под сянката на някое дърво. Аз лично си харесвам лятото в София - много по празна и спокойна е.

Елица, 23
Работя.

Николай, 25
Барчета, флиртчета, пейчици, когато не ходя на работа, разбира се.

Ирина, 24
Лятото в София обичам да го оставя да ме носи - срещи с приятели, сън до късно, някоя хубава книга, коктейл, нови запознанства, йога .... нищо насилено, нищо излишно.

Карла, 19
Ям сладолед, тренирам и карам колело.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.