Следва

Street style вдъхновения... на шапките с любов

Стил урок на седмицата: С любов към пясъка

Няма по-хубаво за топъл следобед от приятна лека материя, която да гали кожата, а ако тя е и в телесен цвят можем спокойно да я наречем своя втора кожа...

Street Style преди 9 години

Няма по-хубаво за топъл следобед от приятна лека материя, която да гали кожата, а ако тя е и в телесен цвят можем спокойно да я наречем своя втора кожа. Подбрахме именно такава визия, която ни впечатлява със своята непретенциозност и завършеност.



Започваме с прозрачна блузка с пясъчна текстура и цвят, през която да преминава всеки полъх на вятъра и всеки слънчев лъч на лятото. Поддържаме нещата семпли с класически винтидж шорти от деним с висока талия и момчешко излъчване. Избираме контрастът да е в черно – кожен колан в същия този момчешки дух, черни стъкла в нетрадиционни извити форми и удобни сандали, с които да стъпваме лесно по каменистите крайбрежни улички.



За естествената ни визия избираме комбинация от нежни и дискретни бижута в златно с обемиста и практична чанта в спокойни ахроматични тонове. Завършекът е в дългия шал, който толкова харесваме и който ни придава лятно фриволно усещане – точно каквото ни е нужно!













More Street Style