Следва

Проектът „Предмет на време“ среща две артистични гледни точки към света

ARMIN VAN BUUREN се качва на 30-метрова сцена за шоуто си у нас

Организаторите изграждат нова сцена на CACAO BEACH, за да съберат всички фенове на артиста от Балканите...

Music преди 9 години
Всяко гостуване на ARMIN VAN BUUREN в България е белязано от специфични приготовления, дълго очакване, свръх доза вълнение и запомнящо се шоу. Датата 10 август, неделя, също няма да направи изключение. Това е денят, в който ARMIN ще се появи на сцената на SOLAR SUMMER на CACAO BEACH, за да влее енергия с музика, зрелищно шоу и магнетичната си личност.
 
Специално за участието на топ диджея организаторите от YALTA Club ще изместят и изградят чисто нова, 30-метрова, сцена, за да съберат всички фенове от Балканите, които се очаква да пристигнат за партито. Самият ARMIN идва с екип от професионалисти по специалните пиро ефекти, както и видео и саунд инженери, които ще се погрижат, заедно с българския екип, да създадат неповторима атмосфера на партито за сезона.
 
Както самият Armin споделя: „Това не е просто любов към музиката, това е моята страст. Това надминава определението за хоби или просто нещо, което харесвам, това е начин на живот.  Музиката е от съществено и огромно значение за живота ми...".
 
Заедно с ARMIN VAN BUUREN зад пулта на SOLAR SUMMER, ще се качат още младите надежди JULIAN JORDAN, STEFAN POPOV и RUNO.
 
Едва 16-годишен, но вече определян от световната електронна сцена като феномен – това е JULIAN JORDAN. Изключителният му талант впечатлява Spinning Records, които работят усилено върху издаването на дебютното му парче Rock Steady. Много скоро след премиерата на трака, Julian получава признанието и подкрепата на някои от най-големите артисти в тази сфера. Pete Tong, Tiesto, Sander van Doorn, Nicky Romero, Hardwell, Thomas Gold и Diplо са само част от имената, които пускат негови парчета по време на сетовете си. И по всичко личи, че младата надежда има с какво да ни изненада с участието си на CACAO BEACH.
 
По нищо няма да отстъпи и българското участие на резидентите на YALTA CLUB STEFAN POPOV и RUNO, които бързо спечелиха адмирациите на родната публика и достойно застават редом до най-големите имена от световната електронна сцена.
 
Билетите за SOLAR SUMMER 2014 се продават в мрежата на Eventim.bg, YALTA CLUB и Cacao Beach Club.
 
Програма за SOLAR SUMMER 2014до края на август:
09.08 Marco Carola
10.08 Armin Van Buuren, Julian Jordan
15.08 Mark Knight (6 hours set)
16.08 Jamie Jones, Shaun Reeves
22.08 Loco Dice, Benny Rodrigues, Hector
23.08 Sandy Rivera, Sonny Fodera
29.08 Victor Calderone (6 hours set)
 

More from View Sofia

More Music