Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 7 Арт клуб

Да гласуваме: 15 финалиста в борба за "най-доброто сладоледено селфи"

Да гласуваме: 15 финалиста в борба за "най-доброто сладоледено селфи"

All About Life преди 9 години

Явно лятото е сезонът, който развихря въображението на всички, защото по повод новата ни игра с HTC получихме стотици снимки, авторите, на които интерпретират по свой собствен начин това, което преди 2 седмици казахме, че търсим, а именно - "Най-доброто сладоледено селфи".

За съжаление, много от страхотните кадри, които ни бяха изпратени не отговаряха на регламента, в който изрично бяхме подчертали, че става въпрос за  селфи (бел.ред. автопортретна снимка), и не дават право на притежателите им да продължат участието си за страхотния, направо великолепен телефон, HTC One M8. Но за щастие, мнозина са и тези, които напълно са спазили и разбрали правилата на играта и са ни удостоили с най-добрите си моменти в компанията на сладолед.



За нас изборът се оказа страшно труден, заради заредените с емоция, прилив на надежда и лято моменти, които участниците споделиха с нас, но за да ограничим, макар и в известна степен субективно, финалистите, избрахме и ви предлагаме 15 от най-хубавите кадри, които вие читателите на ViewSofia ще подредите от 1-во до 15-то място в нашата анкета тук долу, както и на страниците ни във Фейсбук.

Позицията, на която всеки е попаднал в двете независими гласувания, ще определи броя точки, които участникът ще прибави към тези, дадени му от журито на конкурса.

Гласовете във фейсбук, в нарочната анкета на страниците на сайта и гласът на журито ще имат еднаква тежест в крайната фаза за определяне на най-сладкия сладоледен майстор на селфи на Лято 2014!

Гласуването стартира днес, 7 август, и ще продължи 3 дни, до 10 август, когато точно в 19.00 часа ще преброим гласовете и ще излъчим победителя.

Щастливецът, който ще има златната, уникална и високо, високо технологична възможност да притежава уникалния телефон HTC One M8, ще стане ясен на всички на 11 август!

Успех!

 

Анкета

Кой е притежателят на най-доброто сладоледено селфи?

More All About Life